Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  05:56:33

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γίνεται όλο και περισσότερο παρεμβατικός. Απειλεί ευθέως τους πολιτικούς, με πρώτους τους κυβερνητικούς: «Όταν αποκαλυφθούν τα ψέματα που σερβίρετε, δεν θα σας σώσoυν τα ελικόπτερα» Κύριο

Διάφορα δημοσιεύματα, που δεν διαψεύδονται εμφανίζουν τον γνωστό φαρμακοβιομήχανο και μπασκετικό παράγοντας ότι έχει πολιτικές φιλοξενίας όχι μόνον επιρροής αλλά και άμεσης ανάμιξης.

1.Νέο μήνυμα κατά της κυβέρνησης από τον ισχυρό άνδρα της ΒΙΑΝΕΞ, που προκάλεσε νέα σχόλια για τον παρεμβατικό-απειλητικό του χαρακτήρα στο πολιτικό σκηνικό.

Νέα αιχμηρή παρέμβαση για τα μέτρα και τους χειρισμούς της κυβέρνησης έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ, o οποίος έχει εκφράσει την αντίθεσή του στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και ουκ ολίγες φορές εξαπέλυσε μύδρους κατά των μέτρων που επέβαλλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στέλνει νέο μήνυμα μέσα από το βίντεο του χαρακτηρίζοντας «χουντική» την πρακτική της.
Παράλληλα συνόδευσε την ανάρτηση του με ένα βίντεο στο οποίο τονίζει: «Οι εμβολιασμένοι κολλάνε το ίδιο με τους ανεμβολίαστους, μην πούμε και περισσότερο. Τους ανεμβολίαστους τους έχεις κλεισμένους στο σπίτι και οι εμβολιασμένοι είναι έξω και διασκεδάζουν» αναφέρει και προσθέτει γραπτώς στην ανάρτησή του:

«Όταν αποκαλυφθούν (και να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει) όλα τα ψέματα που μας σερβίρετε τόσο καιρό και καταλάβει επιτέλους ο κοσμάκης γιατί έχει περάσει αυτή τη χουντική συμπεριφορά, ούτε τα ελικόπτερα θα σας σώσουν, αλλά ούτε η Σπιναλόγκα θα σας χωράει...».

2«Δεν με κλείνετε εσείς. Εγώ θα σας κλείσω!» - Το αινιγματικό μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τα πολιτικά του σχέδια «Αφού το ζητάτε, θα το έχετε...»

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αρχικά με την απόφαση του Instagram να του κλείσει τον λογαριασμό και στην συνέχεια με τα σενάρια που τον θέλουν να κατεβαίνει στην πολιτική.

Όπως και να 'χει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξακολουθεί να είναι το ίδιο ενεργός με το νέο του προφίλ, στέλνοντας αυτή την φορά ένα νέο, αινιγματικό μήνυμα, κάνοντας αναφορά και στο... Facebook.

«Αφού το ζητάτε, θα το έχετε. Δεν θα με κλείσετε εσείς. Εγώ θα σας κλείσω!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο «DPG», ενώ εξίσου αινιγματική είναι και η φωτογραφία που συνοδεύει το μήνυμα.
«Facebook is not a a country» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ ακολουθεί ένα emoji «soon» και ένα με τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Γιαννακόπουλος: Έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική αλλά έχω ακραίες απόψεις και θα με έτρωγαν

Για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, τη Θύρα 13, τον πατέρα του, τη φαρμακοβιομηχανία και βέβαια για το... κάπνισμα, μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που ήταν ο πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή του Alpha «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Στον παναθηναϊκό ένιωθα μόνος. Έβαζα 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο και αυτό είναι δύσκολο σε αυτές τις εποχές. Η οικογένεια μου έχει δώσει 450 εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό. Ανατρίχιασα όταν άκουσα το πόσο αυτό. Είχα πει πως αν δεν έρθει και κάποιος άλλος να βοηθήσει θα πρέπει να υποχωρήσω. Αλλά το οικονομικό ήταν μόνο ένα κομμάτι. Ένιωθα ότι είμαι μόνος.

Πολεμούσα με τους πάντες μόνος μου» τόνισε και συμπλήρωσε για την επόμενη ημέρα: «Γίνονται συζητήσεις. Κάποιες είναι σοβαρές κάποιες άλλες όχι. Δυο από αυτές είναι σοβαρές. Ίσως έχουμε αλλαγές ακόμα και εντός του 2020 ή το 2021. Στη ζωή ποτέ δεν λες ποτέ αλλά όπως είναι τώρα τα δεδομένα δεν πρόκειται να αλλάξω απόφαση».

Σε ότι αφορά την κόντρα του με τη Θύρα 13 σημείωσε: «Δεν είναι κόντρα με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟ. Αυτοί είναι χιλιάδες. Υπάρχει μια μικρή ομάδα ατόμων που καπηλεύεται το όνομα της Θύρας 13 και κάνουν άλλα πράγματα παράλληλα.
Δεν μπορώ να είμαι σύμφωνος με κάποια πράγματα που κάνουν όπως να πουλάνε εισιτήρια στη μαύρη αγορά αφού πρώτα έχουν δείρει ανθρώπους για να τους τα πάρουν. Αν είχε τη βούληση η πολιτεία θα είχαμε τελειώσει με όλα αυτά τα φαινόμενα. Η επίθεση στο σπίτι μου ήταν ένας ακόμα λόγος για να φύγω από τα διοικητικά της ομάδας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline