Κυριακή 5 Μαϊου 2024  04:04:22

Διαψεύδονται ότι αλλάζει-και σύντομα- δραματικό περιεχόμενο το αντιχουντικό σήριαλ «Aγριες Μέλισσες» του ΑΝΤΕΝΝΑ. – Σε αντίθεση με τη συνεχή πρωτιά πέρυσι, έχει περιορισθεί φέτος στην τρίτη θέση, με αισθητή πτώση της τηλεθέασης. Κύριο

Οι διάφορες ερμηνείες γύρω από την πτωτική κοινωνική αποδοχή του γνωστού σήριαλ.

-1.Οι έως τώρα εκτιμήσεις για το φαινόμενο, υποστηρίζουν ότι η πτώση, της κατά τα άλλα άρτιας παραγωγής, οφείλεται στην έμφαση που έχει δώσει στην περίοδο της Απριλιανής δικτατορίας και μάλιστα με ακραία τρόπο, υπερβολές, βασανισμούς, πολλές δολοφονίες από τις πρώτες ημέρες κλπ. Οι εκτιμήσεις αυτές ισχυρίζονται ( ανάμεσα τους και του Κώστα Γεωργουσόπουλου στα ΝΕΑ, θαυμαστή της σειράς) ότι η περίοδος της δικτατορίας δεν έχει τόσο μεγάλη αρνητική εικόνα στις νεώτερες ηλικίες, ότι μετά τόσες δεκαετίες έχει αμβλυνθεί η ιστορική-πολιτική μνήμη των Ελλήνων, ότι φταίει αρκετά η φθορά του πολιτικού κόσμου της Μεταπολίτευσης κλπ.. Ανάλογη τύχη είχε εξαρχής σχεδόν η σειρά της ΕΡΤ « Τα καλύτερα μας χρόνια», για την ίδια χρονική περίοδο, με μηδαμινή τηλεθέαση, όπως όλα τα σήριαλ άλλωστε της κρατικής τηλεόρασης ως απόλυτες αποτυχίες .

2.Άγριες Μέλισσες – Αλλάζει το σενάριο της σειράς – Tι λένε οι πρώτες πληροφορίες in.gr

Τι πραγματικά θα συμβεί στον γάμο της Ελένης; Θα βρεθεί ξανά ερωτικά η Δρόσω με την Κωνσταντή;
Οι «Άγριες Μέλισσες», η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τρίτη σεζόν.
Στο νέο κύκλο που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο η ιστορία διαδραματίζεται την περίοδο της Χούντας, η οποία έχει καταγραφεί στη συνείδηση των Ελλήνων σαν μια μαύρη στιγμή.
Έτσι, οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να αλλάξουν την πλοκή

Συγκεκριμένα, αναμένεται να περιορίσουν τις ιστορικές αναφορές και να αναπτύξουν περισσότερο τις ερωτικές ιστορίες αλλά και τις αισθησιακές σκηνές των πρωταγωνιστών της σειράς, αφού γνωρίζουν καλά πως αυτό είναι που θέλουν τελικά να δουν οι τηλεθεατές.
Τι πραγματικά θα συμβεί στον γάμο της Ελένης; Θα βρεθεί ξανά ερωτικά η Δρόσω με την Κωνσταντή; Τελικά ο Ακύλας θα βρει τη γυναίκα που θα αποκαλύψει τα ένοχα μυστικά του;

Είναι μερικά από τα ερωτήματα που από το Twitter φαίνεται να απασχολούν τους φανς της σειράς.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, θα εξελιχθεί ακόμη μια ερωτική ιστορία, αυτή της Μυρσίνης με τον Ακύλα, που θα φλερτάρει παράλληλα με την Βιολέτα.
Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι το μοναδικό ερωτικό τρίγωνο αφού ένας ακόμη παράνομος έρωτας θα έρθει να αναστατώσει την συντηρητική κοινωνία του Διαφανίου.

3.Η διάψευση από τους σεναριογράφους.
«Δε συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί. Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια».

Με αυτήν την ανάρτηση η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης βάζουν φρένο σε όσα αλόγιστα λέγονται και γράφονται για τις «Αγριες Μέλισσες». Σε όσα προσβάλλουν τους δημιουργούς μιας σειράς που έβαλε την βάση για την εκτίναξη της μυθοπλασίας, την βάση στην οποία πάτησαν όλοι γύρω γύρω, άσχετα με το αν ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να αλλάξει ρότα. Οι «Μέλισσες» δεν έγιναν και δεν γίνονται εύκολα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως κάποιοι από τους δημιουργούς δεν κοιμούνται μέχρι να έρθει το ραβασάκι με τα νούμερα, κάποιοι κλαίνε πάνω από τις μετρήσεις της αποδοχής του κόσμου. Στις «Μέλισσες» όλα γίνονται με ψυχή. Ας αφήσουμε λοιπόν αυτή την ομάδα, αυτή τη δουλειά έξω από τα παιχνίδια των όσων «λέγονται και γράφονται». Δεν είναι όλα για όλους, μάγκες.

4.Ο πίνακας τηλεθέασης της Δευτέρας στην πρώτη ζώνη
PRIME TIME
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΣΑΣΜΟΣ 26,7% 25,2%
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 20,2% 27,3%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 20,2% 19,6%
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ 16,4% 12,9%
GREECE'S NEXT TOP MODEL 15.6% 11,7%
ΗΛΙΟΣ 12,6% 17,2%
GAME OF CHEFS 7,1% 6,6%
ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ 5,9% 6,9%
TOP CHEF 2,9% 3,8%
ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ 2,7% 3,3%
LATE NIGHT
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΤHE 2NIGHT SHOW 15,3% 18%
BIG BROTHER 10,8% 10,4%
Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ 3,3% 3,8%

=

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline