Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024  01:17:21

Ο Αλέξης Πατέλης μπροστάρης από το Μαξίμου για την σεξουαλική του ταυτότητα και τον γάμο με τον σύντροφο του: "Μια κρυφή ζωή, δεν είναι μια πραγματική ζωή". Κύριο

Καλεσμένος σε πρωϊνή εκπομπή βρέθηκε την Τετάρτη ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό του και τον γάμο τους, αλλά και την καθημερινότητά του. Με αιτήματα προωθημένα, όπως ο κανονικός γάμος ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες, τα οποία με προσοχή μελετά να προωθήσει το επιτελείο του Μαξίμου και της ΝΔ.

"Πρέπει όλοι να μπορούμε να είμαστε αυτό που θέλουμε να είμαστε και αυτό που είμαστε πραγματικά. Μια κρυφή ζωή δεν είναι μια πραγματική ζωή. Ο πρωθυπουργός έκανε τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό, τον κ. Γιατρομανωλάκη και έκανε και την επιτροπή που θεσμικά μελέτησε το θέμα της ισότητας ΛΟΑΤΚΙ. Ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα θέμα, είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός, επιλέγει τους συνεργάτες του με βάση τις ικανότητές τους", είπε ο Αλέξης Πατέλης και συνέχισε:

"Έχω παντρευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα έχω υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Ελπίζω ότι θα δούμε και στην Ελλάδα να γίνεται γάμος και θα είστε και καλεσμένοι".
"Στα 33 μου πήγα από το 0 στο 100, το είπα στους γονείς, στους φίλους μου. Στη δικιά μου περίπτωση, (το κρίσιμο) ήταν ο ίδιος να αποδεχτώ τη σεξουαλική μου ταυτότητα.

Ήμουν καλός μαθητής, τα είχα βάλει όλα σε κουτάκια, θα πάρω το αυτοκίνητο, τη γυναίκα, το εξοχικό, το σκυλί και σε αυτά τα κουτάκια δεν ήταν αυτό. Μέχρι που κατάλαβα ότι στη ζωή για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να αποδεχτείς αυτό που είσαι", εξομολογήθηκε ο Αλέξης Πατέλης και ανέφερε για τους γονείς του: "Οι γονείς μου είναι πάρα πολύ υποστηρικτικοί".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline