Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024  14:37:02

Δεκάδες οι συμμορίες Ρομά με κλοπές και ληστείες σε πανελλήνια κλίμακα. Ο τελευταίος χάρτης ανομημάτων τους. Κύριο

Πρόκειται για κοινωνικό φαινόμενο υπαρκτό, διογκούμενο, απειλητικό από θρασύτατους Ρομά. Και αυτό δεν είναι ρατσισμός. Συλλήψεις Ρομά διαρρηκτών χθες: Κινηματογραφική καταδίωξη συμμορίας στα βόρεια προάστια.

Μια ακόμα εξάρθρωση μέσα σε ένα πέλαγος ανομίας από οργανωμένες συμμορίες τσιγγάνων Ελλήνων αλλά και αλλοδαπών. Με περιοχές άβατα εγκληματικότητας των Ρομά. Χθες συνελήφθησαν τέσσερις Ρομά που άδειαζαν σπίτια και καταστήματα στα βόρεια προάστια.
Κινηματογραφική η καταδίωξη και σύλληψη μιας ακομα ομάδας Ρομά που άδειαζαν σπίτια και καταστήματα στα βόρεια προάστια. Η σύλληψή του κουαρτέτου των «ποντικών» σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Λ. Πεντέλης μετά από σήμα που έλαβαν οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ για διάρρηξη δύο διαμερισμάτων στο Χαλάνδρι.

Οι αστυνομικοί με οδηγό την περιγραφή του οχήματος που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν από κάτοικο της περιοχής κατάφεραν να το εντοπίσουν και να το καταδιώξουν καθώς ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ μπλόκαραν το αυτοκίνητο των τεσσάρων Ρομά και τους πέρασαν χειροπέδες δίνοντας τέλος στη δράση τους.

Σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης, κλοπών και ληστειών που εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές του Ωρωπού Αττικής, κατηγορείται ότι εμπλέκεται 22χρονος Ρομά που διαμένει στο νησί μας.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και παραπέμφθηκε αρμοδίως.
Πιο συγκεκριμένα, τα αδικήματα που φέρονται να έχουν διαπραχθεί στην υπόθεση αυτή από τους εμπλεκομένους είναι σε βαθμό κακουργήματος και στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της διαδικασίας αναζητούνταν ο 22χρονος Ρομά.

Χθες το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πραγματοποίησαν έρευνα στο Καρακόνερο, όπου εντόπισαν τον 22χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ κατάσχεσαν και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline