Κυριακή 23 Ιουνίου 2024  23:08:05

Νέο Θρίλερ για την επισφαλή υγεία του Τ. Ερντογάν: Πληροφορίες ότι υπέστη εγκεφαλικό... Γιατί επιτίθεται στην «Αλεξίου της Τουρκίας». Κύριο

Ερντογάν: Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του - Ζήτησε συμβουλές από Ισραηλινό καρδιολόγο.

Σε Ισραηλινό καρδιολόγο απευθύνθηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρόσφατα. Ο γιατρός είναι ο Itzhak Shapira από το νοσοκομείο Sourasky του Τελ Αβίβ. Ο Shapira θεωρείται ο καρδιολόγος που συμβουλεύει τους παγκόσμιους ηγέτες.

Μετά την είδηση άρχισαν να φουντώνουν για ακόμα μία φορά τα σενάρια για επιδείνωση της υγείας του Ερντογάν και ότι μπορεί να αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα, όπως στο παρελθόν. Στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, κυκλοφορούν φήμες ότι ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη μερική παράλυση στο αριστερό μέρος του προσώπου χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Για την ομιλία του Τούρκου προέδρου, η Προύσα είχε ετοιμαστεί και σημαιοστολιστεί, τα πάρκινγκ είχαν αδειάσει όπως και οι δρόμοι είχαν πρασινίσει. Τα έξοδα και όλες οι προετοιμασίες λέγεται ότι ανήλθαν σε 2,5 εκατομμύρια τουρκικές λίρες. (145.000 ευρώ).λήματα.

-Ερντογάν προς τραγουδίστρια Σεζέν Ακσού: «Είναι καθήκον μας να κόψουμε αυτές τις γλώσσες»
Επίθεση εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος και προς την επονομαζόμενη «Χάρις Αλεξίου της Τουρκίας» Σεζέν Ακσού, η οποία τον τελευταίο καιρό δέχεται επιθέσεις από την τουρκική ηγεσία. «Εσείς είστε αυτοί που θα σταθείτε όρθιοι ενάντια σε όλα αυτά. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον πρωτόπλαστό μας τον Αδάμ. Είναι καθήκον μας να κόψουμε αυτές τις γλώσσες. Είναι καθήκον μας να τους δείξουμε τα όρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Το τραγούδι της Σεζέν Ακσού, της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της Τουρκίας «Ζώντας κάτι υπέροχο», που κυκλοφόρησε το 2017, βρέθηκε στο στόχαστρο του Εθνικού Κινήματος Μπέκα, γνωστό για την εγγύτητά του στο κυβερνών κόμμα AKP

Πολλοί καλλιτέχνες και τραγουδιστές στην Τουρκία έχουν μπει στο στόχαστρο για τραγούδια τους που θεωρούνται ότι περιέχουν στίχους που στρέφονται κατά της κυβέρνησης και του Ισλάμ. Πολλοί Τούρκοι καλλιτέχνες αλλά και ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στην κορυφαία καλλιτέχνιδα.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ξαφνική αλλαγή σχεδίων για τον Tούρκο πρόεδρο ο οποίος δεν θα εμφανιστεί να μιλήσει Κυριακή (3/7), στις 2 το μεσημέρι, σε μεγάλη προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Προύσα.

Ο Tούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν θα εμφανιστεί να μιλήσει την Κυριακή (3/7), στις 2 το μεσημέρι, σε μεγάλη προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Προύσα.
Αυτό προκάλεσε ανησυχία καθώς δεν υπήρξε ανακοίνωση από την τουρκική προεδρία, παρά μόνο ένας τοπικός βουλευτής, ο Ρεφίκ Οζέν, του κόμματός του έκανε λόγο για κοινό κρυολόγημα, λέγοντας πως «η υγεία του Προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο».

Στα social media ωστόσο φουντώνουν ανεπιβεβαίωτες φήμες για πάρεση στο αριστερό μέρος του προσώπου του, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Τουρκία, Αριάνα Φερεντίνου.
Η πόλη είχε ετοιμαστεί και σημαιοστολιστεί, τα πάρκινγκ είχαν αδειάσει όπως και οι δρόμοι είχαν πρασινίσει από χθες μόνο και μόνο επειδή θα ερχόταν ο Ερντογάν. Μάλιστα το τεράστιο κονβόι από τα αυτοκίνητα συνοδείας του είχε ήδη μεταφερθεί με ειδικά φορτηγά στην Προύσα.

Η ανακοίνωση για την αναβολή της συγκέντρωσης έγινε από τον επί κεφαλής του γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στην Προύσα, Νταβούτ Γκιουρκάν στα ΚΜΔ. Η σχετική ανάρτηση ανέφερε, «Η Συνάντηση της Προύσας, η οποία θα πραγματοποιείτο με την παρουσία του Προέδρου μας, Recep Tayyip Erdoğan, και οι τελετές έναρξης λειτουργίας των Ιδιωτικών και Δημόσιων Ιδρυμάτων μας, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του Προέδρου μας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline