Κυριακή 23 Ιουνίου 2024  06:01:08

Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά βάλλει πάλι κατά του διαδόχου της Ανδρουλάκη. Με πρόβλεψη ότι στις νέες εκλογές το ΠΑΣΟΚ δεν θα συγκεντρώσει το 8,1% του ΚΙΝΑΛ το 2019. Κύριο

Καυστική ανάρτηση Τσούνη: Το κόμμα των Α. Παπανδρέου, Γ. Γεννηματά, ΓΑΠ, Φώφη Γεννηματά είναι πιο κοντά στη Δεξιά;

«Θα είναι και πιο εύκολο το έργο της ηγεσίας σε περίπτωση συγκυβέρνησης. Ήδη ξεχάστηκαν τα Μαξίμου Α.Ε. και η πολιτική άβυσσος που μας χωρίζει από τη Νέα Δημοκρατία. Καλά κρασιά» σχολιάζει καυστικά ο Ανδρέας Τσούνης.

Ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης έκανε μια καυστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Η αφορμή δόθηκε από τα ευρήματα μίας πρόσφατης η οποία ανέφερε ότι «10% μόνο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αντιπαθεί τη ΝΔ».

Σύμφωνα με την έρευνα, το 35% του συνόλου των ερωτώμενων δήλωσε πως αντιπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ, το 33% τη ΝΔ, το 9% τους Έλληνες για την Πατρίδα, το 7% το ΚΚΕ, το 4% την Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25 και το 2% το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Επίσης, το 71% όσων προτίθενται να ψηφίσουν ΝΔ αντιπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ, το 81% όσων προτίθενται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ αντιπαθεί τη ΝΔ, ενώ το 53% όσων προτίθενται να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αντιπαθούν τον ΣΥΡΙΖΑ και μόλις το 10% τη ΝΔ.

Η ανάρτησή του Ανδρέα Τσούνη:

«10% μόνο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αντιπαθεί τη ΝΔ. Το κόμμα των Α. Παπανδρέου, Γ. Γεννηματά, ΓΑΠ, Φώφη Γεννηματά είναι πιο κοντά στη Δεξιά; Αν είναι έτσι, τότε εμείς του ευτελούς 10% τι σχέση μπορούμε να έχουμε πια; Καλύτερα σπίτι μας. Θα είναι και πιο εύκολο το έργο της ηγεσίας σε περίπτωση συγκυβέρνησης. Ήδη ξεχάστηκαν τα Μαξίμου Α.Ε. και η πολιτική άβυσσος που μας χωρίζει από τη Νέα Δημοκρατία. Καλά κρασιά. Το 8,1 θα είναι δυσθεώρητο».

Στις εκλογές του Ιουλίου το ΚΙΝΑΛ ως μετωπικό σχήμα κομμάτων( ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, Ανανεωτική Αριστερά κλπ) έλαβε ποσοστό 8,1% και συγκεκριμένα 457.6323 ψήφους και κέρδισε 22 έδρες. Όμως στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2019, κατέβηκε στο 6,29% με 343.732 και 17 έδρες.

-7.5.2022...Επιμένει αιχμηρά ο Ανδρέας Τσούνης: Ο σύζυγος της Γεννηματά θα ψηφίσει ΚΙΝΑΛ, όχι ΠΑΣΟΚ - Τον άδειασε ο Οθωνας
Ο κ. Τσούνης επανέρχεται δηλώνοντας ότι θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής της ονομασίας "Κίνημα Αλλαγής" με το τωρινό λογότυπο.

Επιμένει στην αιχμηρή κριτική του κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης.
Μία ημέρα μετά την επίθεση του για την επαναφορά του ονόματος "ΠΑΣΟΚ", λέγοντας ότι λόγω των υπέρογκων χρεών επιλέχθηκε άλλο όνομα με νέο ΑΦΜ, ο κ. Τσούνης επανέρχεται δηλώνοντας ότι θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής της ονομασίας "Κίνημα Αλλαγής" με το τωρινό λογότυπο.

Όπως έγραψε μεταξύ άλλων, "θεωρώ ότι ακριβώς επειδή το όνομα ΠΑΣΟΚ έχει θετική επίδραση μόνο σε εμάς που μείναμε πιστοί στον χώρο ακόμα και στα πιο δύσκολα, πέτρινα 12 τελευταία χρόνια αλλά όχι και στο υπόλοιπο εκλογικό σώμα, επειδή ακριβώς το ΠΑΣΟΚ εγκατέλειψαν, όχι τον Γ. Παπανδρέου, τον Β. Βενιζέλο, την Φ. Γεννηματά ή τον Ν. Ανδρουλάκη η επιλογή μας αύριο πρέπει να είναι το Κίνημα Αλλαγής, το κόμμα που έχει αρχίσει και αγκαλιάζει η ελληνική κοινωνία και είναι ο φορέας που μπορεί να ηγηθεί του Προοδευτικού χώρου στην Ελλάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline