Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  10:56:44

Η εγκυμοσύνη, έγινε μόδα αυτοπροβολής για μοντέλες, τραγουδίστριες κλπ. Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει -και αυτή- με φουσκωμένη κοιλιά – «Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο». Κύριο

Ένα επίμονο φαινόμενο με ολίγη ιδιωτικότητα και μητρική προετοιμασία από κάποιες εγκύους, με κύρια φροντίδα την ευτελη, ασεβή, ασυνήθιστη δημοσιότητα περισσότερο.

Με φουσκωμένη κοιλιά, εσώρουχα και ένα νεγκλιζέ, πιο όμορφη από ποτέ η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της. Η τραγουδίστρια, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του περιοδικού στο Instagram, μίλησε εκ βαθέων για τον καινούργιο της εαυτό, και για τον ρόλο της μητρότητας που ανυπομονεί να βιώσει.

«Ήθελα να γίνω μια νέα, καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, ενός εαυτού που είχε την ανάγκη να δώσει πολλή αγάπη. Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο» τονίζει στη συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα.
Η γνωστή τραγουδίστρια, που είχε ανακοινώσει πριν δύο μήνες την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram, φημολογείται πως περιμένει αγοράκι.

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο παιδί της.

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instragram, όπου ποζάρει χαμογελαστή στο κρεβάτι, δίπλα στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία ενώ φαίνεται επίσης η φουσκωμένη κοιλιά της.

Το απόγεμα της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε με μία τρυφερή ανάρτηση ότι με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.
Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε έντονη φημολογία περί εγκυμοσύνης της κι ενώ η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι, ένα πρόσφατο Instagram Story της έκανε τους followers της να πειστούν πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline