Σάββατο 20 Απριλίου 2024  02:43:57

Η διακριτική Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του Νικολάου θρηνεί το θάνατο του πεθερού της Κωνσταντίνου και γιατί.. Μικρή στερήθηκε τον πατέρα της, που αυτοκτόνησε. Κύριο

Μια βαθειά ανθρώπινη ανάρτηση, διακριτικά όπως συνηθίζει, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ, πολύ συμπαθής και ευγενική παρουσία επί τόσα χρόνια στην Ελλάδα ως μόνιμη κάτοικος, δυο εβδομάδες περίπου μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η σύζυγος του Νικόλαου ανάρτησε φωτογραφίες από την κηδεία, ενώ στη λεζάντα αναφέρθηκε στην αξία της οικογένειας αλλά και στον πεθερό της που έφυγε από τη ζωή στα 83 του χρόνια.

Συγκεκριμένα έγραψε:
«Οικογένεια. Ενότητα. Δύναμη. Αξιοπρέπεια. Παράδοση. Περηφάνια.
Όλες αυτές οι λέξεις έρχονται στο μυαλό μου καθώς κοιτάζω φωτογραφίες από σχεδόν δύο εβδομάδες πριν. Τα δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου όταν σκέφτομαι πώς αυτή η οικογένεια ενώθηκε για να διασφαλίσει ότι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο παππούς, ο αδελφός και πρώην αρχηγός κράτους αναπαύθηκε με αξιοπρέπεια.

Μια εβδομάδα άγρυπνων νυχτών για να οργανωθεί μια απρόσκοπτη κηδεία, εξασφαλίζοντας τη φιλοξενία οκτώ αρχηγών κρατών και πολλών ακόμη βασιλικών οικογενειών και αξιωματούχων. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη που συμμετείχα σε μια τέτοια ιστορική στιγμή και για αυτή την οικογένεια που εργάστηκε με χάρη, ταπεινότητα και με ήρεμη δύναμη, υποστηριζόμενη και βοηθούμενη από τόσους πολλούς.

Είπα στην προηγούμενη ανάρτησή μου ότι έμαθα την "αγάπη για την πατρίδα" από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα και ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των ανθρώπων του.

Αυτή είναι η Ενότητα. Είθε να αναπαυθείς εν ειρήνη έχοντας αναπαυθεί με την οικογένειά σου στο πλευρό σου. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline