Σάββατο 25 Μαρτίου 2023  13:27:50

Πρώτη γκάφα της Πόπης Τσαπανίδου περί τον Ν. Ανδρουλάκη, μακραίνει την απόσταση με ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ. Αυστηρή κριτική της Χαρ. Τρικούπη ότι μιμείται τον... Πολάκη... Αμηχανία στην Κουμουνδούρου για την πρώτη αδεξιότητα της εκπροσώπου. Κύριο

Σε πίεση και από Δεξιά με επίθεση για το ίδιο θέμα από τη ΝΔ. για «ενοχικό εκβιασμό» του Ν. Ανδρουλάκη.

1.Ατυχείς δηλώσεις βάθυναν το χάσμα ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ με αναφορές σε παρακολουθήσεις, εκβιασμούς και συγκυβέρνηση με ΝΔ .κατά τρόπο ακραίο αλλα και αδέξιο.
Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αν συγκυβερνήσουν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα εκβιασμού στον Νίκο Ανδρουλάκη - Για θεωρίες συνομωσίας από Τσαπανίδου και Πολάκη κάνει λόγο η Χαριλάου Τρικούπη

Την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζου προκάλεσε η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπαινίχθηκε ότι μια μελλοντική συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να είναι προϊόν εκβιασμού του Νίκου Ανδρουλάκη, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε την παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου

«Τελικά, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -νέα και παλαιά- έχουν το ίδιο ταλέντο στο να κάνουν τις λέξεις να χάνουν το νόημά τους», αναφέρει αρχικά ο κ. Μάντζος. «Πάμε, λοιπόν, ξανά και πιο απλά: «Εκβιαζόμενος» δεν είναι εκείνος που ανέδειξε τη θεσμική εκτροπή, δεν είναι εκείνος που, μαζί με το κόμμα του, ακολούθησε κάθε διαθέσιμη θεσμική οδό στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη, στη Βουλή των Ελλήνων και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την αποκάλυψη της αλήθειας, στο όνομα της Δημοκρατίας», συνεχίζει.

«"Εκβιαζόμενοι"» είναι όσοι βρίσκονται σήμερα «αιχμάλωτοι» των δικών τους επιλογών: Από τη μια, ο κ. Μητσοτάκης, που αντιμετωπίζει τη «Νέμεσι» των ρυπαρών δικτύων που οργάνωσαν τις υποκλοπές και τώρα τον εκδικούνται. Και από την άλλη ο κ. Τσίπρας που βλέπει στα πρόσωπα των κ.κ. Παππά και Καλογρίτσα τις αναμνήσεις να ξαναγυρίζουν και να θυμίζουν τα περασμένα, της δικής του Κυβέρνησης και στο μοίρασμα όχι μόνο τηλεοπτικών αδειών αλλά και μετοχών σε κανάλια», επισημαίνει ακόμη ο Μάντζος.

«Αυτή είναι η αμείλικτη αλήθεια. Όλα τα άλλα σενάρια, που εναρμονισμένα διακινούν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσαπανίδου και οι κ.κ. Πολάκης και Βαξεβάνης, συνιστούν «θεωρίες συνωμοσίας"», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Τσαπανίδου σε Μάντζο: O ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει μιλήσει για προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το κόμμα

«Με έκπληξη παρακολούθησα την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ», σχολιάζει η Πόπη Τσαπανίδου σε δήλωση-απάντηση της προς τον κ. Μάντζο.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι αφορμή υπήρξε το ερώτημα που έθεσε «για τον σκοπό των παρακολουθήσεων του μισού πολιτικού συστήματος από το παράκεντρο εξουσίας με ευθύνη του πρωθυπουργού», «ερώτημα που εκπορεύεται από την πεποίθησή μου ότι δεν υπήρξαν λόγοι εθνικής ασφάλειας για τις παρακολουθήσεις».

Σχολιάζει ότι «εξάλλου και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει μιλήσει για προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ» και προσθέτει πως «αν ο κ. Μάντζος έχει άλλη άποψη, ας το δηλώσει ξεκάθαρα».

Εν είδει υστερόγραφου στην απάντηση της, η κυρία Τσαπανίδου παραπέμπει τον κ. Μάντζο, «που έσπευσε να με χαρακτηρίσει συνωμοσιολόγo και ψεκασμένη, στις προ πέντε ημερών δηλώσεις του κ. Γερουλάνου». «Είναι και αυτός ψεκασμένος συνωμοσιόλογος;», σχολιάζει απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται ότι κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προκαλούν οι βαρύτατοι υπαινιγμοί που άφησε η Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας ότι μια μελλοντική συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να είναι προϊόν εκβιασμού του Νίκου Ανδρουλάκη, μέσω του υλικού των υποκλοπών. Η κυρία Τσαπανίδου «μπήκε στον ρόλο και υιοθέτησε του κ. Πολάκη» απάντησε με τη σειρά του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, κάνοντας λόγο για «ψεκασμένα σενάρια και συνωμοσιολογία».

«Και ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει μιλήσει για προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Αν ο κ. Μάντζος έχει άλλη άποψη, ας το δηλώσει ξεκάθαρα» ανταπάντησε η κυρία Τσαπανίδου, παραπέμποντας σε δηλώσεις που είχε κάνει προ πέντε ημερών ο Παύλος Γερουλάνος. «Είναι και αυτός ψεκασμένος συνωμοσιόλογος;» ρώτησε.

«Mια κυβέρνηση που μπορεί να προκύψει από εδώ και στο εξής δεν θα ξέρουμε αν ήταν προϊόν εκβιασμού αυτή η σύγκλιση ή αν ήταν ουσιαστική σύγκλιση. Όταν παρακολουθούνται άνθρωποι, τότε το αποτέλεσμα μιας πιθανής συνεργασίας στο μέλλον είναι αποτέλεσμα ουσιαστικό ή ...» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ.

2,ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να δρα ως διακινητής fake news και τουρκικής προπαγάνδας
«Εξακολουθεί να αμφισβητεί τα γεγονότα, δια στόματος της εκπροσώπου Τύπου του, κ. Τσαπανίδου»

Απάντηση σε όσα είπε νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου για την υπόθεση της «μικρής Μαρίας» στον Έβρο, που είπε, μεταξύ άλλων, ότι «την πληροφορία για τον πιθανό θάνατο ενός μικρού παιδιού την ανέφερε σε ένα tweet ο κ. Μηταράκης», δίνει η Νέα Δημοκρατία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στιγμή, ανέλαβε τον ρόλο του δημόσιου κατήγορου για τον υποτιθέμενο θάνατο της "μικρής Μαρίας", διαπομπεύοντας διεθνώς τη χώρα μας στην προσπάθειά του να πλήξει με κάθε τρόπο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση» τονίζει σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «παρότι τα fake news έχουν αποκαλυφθεί σε όλη την έκτασή τους, αντί να ζητήσει συγγνώμη, εξακολουθεί να αμφισβητεί τα γεγονότα, δια στόματος της εκπροσώπου Τύπου του, κ. Τσαπανίδου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline