Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  08:45:31

Γιώργος Καρατζαφέρης πυρίκαυστος στον ΣΚΑΙ υπέρ Κυρ. Μητσοτάκη, δοξαστικός για Βορίδη- Γεωργιάδη- Πλεύρη και απαξιωτικός για τον τέταρτο, άλλοτε δικό του: «Ο Βελόπουλος δεν είναι δεξιά, από το ΠΑΣΟΚ τον πήρα». Κύριο

Ενάντιος στον αποκλεισμό από το πολιτικό σύστημα του κόμματος Κασιδιάρη με την λογική: «Προτιμώ ένα ροτβάιλερ στον κήπο, παρά μια οχιά μέσα στο σπίτι».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε μια έφ όλης της ύλης συνέντευξη του ΣΚΑΙ εντυπωσίασε πολλαπλά'. Δεν έχει προσωπικά πολιτικά σχέδια και φιλοδοξίες ούτε ευρύτερα για το ΛΑΟΣ.. Χαρακτήρισε ως τον «πιο άρτιο πολιτικό του αιώνα που διανύουμε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Του αιώνα αυτού. Δηλαδή, Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας. Άμα τον δεις, είναι η ισχυρότερη προσωπικότητα.

Μάλιστα όπως είπε «o Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά, στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του. Θέλουν να τον «κοντύνουν» για να μπορούν να τον ελέγξουν. Θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, θα είναι πρωθυπουργός το καλοκαίρι». Προέβλεψε νέα νίκη , με ποσοστό πάνω από έξη μονάδες.

O Γιώργος Καρατζαφέρης συμπλήρωσε: «Δείτε τον Ερντογάν. Για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τόσο πολύ το όνομα ενός Έλληνα πρωθυπουργού. Σημαίνει πως ο Ερντογάν τα έχει βρει δύσκολα μαζί του

O Mητσοτάκης έχει ξεφύγει ψηλά.Και εδώ έχει φύγει ψηλά. Εγώ τον θεωρώ τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε. Του αιώνα αυτού. Δηλαδή, Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας. Άμα τον δεις, είναι η ισχυρότερη προσωπικότητα.

Τι το κακό έχει αυτό; Ότι και έξω και εδώ και ακόμα και μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο θέλουν να τον κοντύνουν. Να ελέγχεται λίγο, επειδή δεν ελέγχεται, οι μιντιάρχες όλοι. Τώρα λοιπόν έχει αρχίσει αυτή η προσπάθεια, όχι να μην εκλεγεί, θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά να είναι λίγο κοντύτερος», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έχει εγκλωβιστεί σε μια καταχνιά επί 3 χρόνια, σε μια καχεξία, έψαχνε να βρει κάτι, του έκατσε αυτό, αλλά δεν περνάει στον κόσμο», σχολίασε για τις παρακολουθήσεις.

«Εγώ στοιχηματίζω ότι το άνοιγμα της ψαλίδας θα είναι πάνω από 6 μονάδες. Στην πρώτη κάλπη. Στη δεύτερη θα είναι πολύ μεγαλύτερο».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκτίμησε, επίσης, ότι μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει γκρίνια και θα τεθεί θέμα ηγεσίας για τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να χάσει ψήφους η ΝΔ από το κόμμα του Βελόπουλου, είπε: «Ο κ. Βελόπουλος δεν είναι από Δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ το 1996 για να τον φέρω στον Εβερτ και μου λέει "αυτός είναι φανατικός ΠΑΣΟΚτζής". Δεν είναι κακό αυτό».

O Γιώργος Καρατζαφέρης απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ και Ελληνικής Λύσης, εξηγώντας: «Είναι πολύ σοβαρός ο κ. Μητσοτάκης για να προβεί σε τέτοια πράγματα. Μην μπλέκουμε πράγματα επειδή οι δικοί μου προέρχονται από την ίδια φύτρα. Είναι άλλο σε σχέση με Αδωνι, Βορίδη και Πλεύρη, δεν συγκρίνονται».

Το θέμα σχετικά με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη και τη συμμετοχή του ή όχι στις εκλογές σχολίασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Όπως είπε «είναι απορριπτέος από ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, δεν μπορεί όμως και από τη Δημοκρατία», τονίζοντας ότι δεν πρέπει να έρθει η σχετική νομοθετική ρύθμιση για το κόμμα του καταδικασθέντα νεοναζί.

«Πρέπει να τον αφήσουν να κατέβει» είπε και δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας πως «προτιμώ ένα ροτβάιλερ στον κήπο, παρά μια οχιά μέσα στο σπίτι».
«Αν μαζευτούν αυτά τα κόμματα και κάνουν 10% τότε θα κάνει κυβέρνηση με 35%. Αν δεν κατέβει ο Κασιδιάρης θα πάρει λίγους η Νέα Δημοκρατία», είπε για τα μικρά δεξιά κόμματα.

Ανώριμη πολιτικά η Τσαπανίδου
Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι, «η κυρία Τσαπανίδου είναι ώριμη δημοσιογραφικά, αλλά ανώριμη πολιτικά».

Παράλληλα σχολιάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως: «Το χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ. Δεν βλέπω να είναι πιο δύσκολος ο Ανδρουλάκης απ' ότι ο Βενιζέλος στον Σαμαρά». Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, έκανε λόγο για «παλιανθρωπιά» του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline