Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  06:37:40

Νίκη Κεραμέως αμετακίνητη ότι θα κερδίσει και αυτή την αναμέτρηση με δασκάλους- καθηγητές: Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση στην εκπαίδευση. Κύριο

«Στις 15/2 συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη απεργία ΟΛΜΕ – ΔΟΕ και στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 10.30πμ κατά της αντιδραστικής αξιολόγησης των δασκάλων και καθηγητών σε Δημοτικά- Γυμνάσια-Λύκεια.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά την απεργία θα διοργανωθούν από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις με νεοδιόριστους/ες συναδέλφους, με προτεραιότητα στις περιοχές από όπου ξεκινά η ατομική αξιολόγηση.
Καλούμε σε συσπείρωση στην Ομοσπονδία και μαζική συμμετοχή στις ομόφωνες αποφάσεις το κλάδου!''.

1.«Η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο», σχολίασε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σχετικά με την αντίδραση των εκπαιδευτικών στην ατομική αξιολόγηση.
Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η υπουργός ανέφερε ότι «χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση» και έκανε λόγο για «ιδεοληψίες» από μεριάς συνδικαλιστικών ηγεσιών και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση. Η κοινωνία το γνωρίζει & υποστηρίζει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αντίθεση με την κοινωνία. Επιμένουν σε ιδεοληψίες. Η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας», αναφέρεται αναλυτικά στην ανάρτηση.

Σε εξέλιξη η κινητοποίηση των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο στα Προπύλαια στο κέντρο της Αθήνας, με αγωνιστικά συνθήματα διαμαρτυρίας και μαχητικές εκδηλώσεις στους δρόμους της λατρείας. .
ΔΟΕ και ΟΛΜΕ είχαν γενική κηρύξει για χθες 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στην υλοποίηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.
Σύμφωνα με την Τροχαία αυτή την ώρα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην Σταδίου, ενώ στην συνέχεια αναμένεται να κλείσουν και άλλες οδοί στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline