Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  07:14:23

Ντροπής κόλπα από τους «Ακρίτες του Έβρου», ανάξιους συνοριοφύλακες. Παρέμβαση εισαγγελέα για τα εικονικά σύμφωνα συμβίωσης από συνοριοφύλακες-συνολικά 105 στους 250. Κύριο

Προκαταρκτική έρευνα για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών αναφορικά με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους συνοριοφύλακες, διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Με δεκάδες εικονικούς γάμους ,που διαλύονται με πανεύκολη διαδικασία, με νύφες από όλη την Ελλάδα, διαφόρων ηλικιών και επιπλέον με ένα σύμφωνο συμβίωσης .... άνδρα με άνδρα..

Ανάξιοι από κάθε άποψη οι νέοι ... Ακρίτες του Εβρου .Δεκάδες νέοι συνοριοφύλακες φέρονται να έχουν υπογράψει εικονικά σύμφωνα συμβίωσης προκειμένου να τοποθετηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης , σύμφωνα με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Για τον λόγο αυτό διατάχθηκε Προκαταρκτική έρευνα για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών.

Είχε προηγηθεί στις αρχές της εβδομάδας δημοσίευμα της ιστοσελίδας evros-news, που ανέφερε ότι από τους 250 νέους συνοριοφύλακες οι οποίοι έχουν προσληφθεί για την ενίσχυση των δυνάμεων στον Έβρο, δεκάδες – συνολικά στους 105-έχουν υπογράψει εικονικά σύμφωνα συμβίωσης προκειμένου να εξασφαλίσουν τα πέντε προβλεπόμενα μόρια ώστε να τοποθετηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, υπηρετώντας στα υπαγόμενα σε αυτή Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, Τυχερού και Σουφλίου.

Όπως έγινε γνωστό, την έρευνα για διερεύνηση ποινικών ευθυνών, καλείται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφάλειας Βορείου Ελλάδος, ενώ τα διερευνώμενα αδικήματα κινούνται προς κάθε κατεύθυνση.
Εκτός από την ποινική έρευνα διεξάγεται και διοικητική έρευνα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline