Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  08:38:57

Δεν πέρασε ο εκβιασμός-τσαμπουκάς του Πολάκη να γίνει κρητικάρχης. Του έδειξαν την πόρτα, εάν επιμείνει κατά του Γ. Σταθάκη με δικό του εκλεκτό. Κύριο

Αναδιπλώθηκε με ευελιξία και ταχύτητα, μέσα σε δύιο ώρες, δηλώνοντας ότι περιμένει τα «όργανα του κόμματος» να ασχοληθούν με το όλο θέμα.

Διαστάσεις πήρε με ανοικτά εσωκομματικά τραύματα, πήρε ι η κόντρα Πολάκη – Τσίπρα με τον «αψύ Κρητικό» αυτή τη φορά να κάνει, και μάλιστα γοργά, βήματα πίσω αφού οι «απειλές» στο γνωστό πολακικό ύφος της μαγκιάς δεν έπιασαν με την απάντηση της Κουμουνδούρου να είναι άμεση, σαφής και αυστηρή.

«Άρχισαν τα όργανα» για την υποψηφιότητά του και ο Πολάκης τώρα παραπέμπει στα όργανα του κόμματος.

2.Πως έριξε τους τόνους ο Πολάκης μετά την κόντρα για το ψηφοδέλτιο στην Κρήτη: Όλα θα λυθούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο
Νέο μήνυμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την τοποθέτηση της Κουμουνδούρου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος και ανέφερε πως αν δεν διορθωθεί το λάθος, δεν θα είναι ούτε αυτός υποψήφιος στις εκλογές, με την Κουμουνδούρου να απαντά πως: «Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».

Προφανώς ο Παύλος Πολάκης ήθελε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο ο Χαιρετάκης προκειμένου να «κόψει» ψήφους από τον Σταθάκη, καθιστώντας αδιαμφισβήτητη την κυριαρχία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στα Χανιά.
Στην ανάρτησή του στο facebook o Παύλος Πολάκης αναφέρει:
Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια.

Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα.
Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!
ΟΛΑ!!»

Πηγές ωστόσο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι ο κ. Πολάκης ήταν επί 4 ώρες στην πολιτική γραμματεία, άρα γνώριζε τα πάντα. Αναφέρουν επίσης ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να δέχεται εκβιασμούς για να εντάσσονται υποψήφιοι «φίλοι» ή του «περιβάλλοντος» κάποιου βουλευτή κι ότι η συμμετοχή στις εκλογές είναι εθελοντική κι όχι υποχρεωτική.
Ο Μιχάλης Χαιρετάκης ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το 2019 αλλά δεν είχε εκλεγεί. Με τη στήριξη του Πολάκη είχε εκλεγεί το 2021 στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

Το 2021 είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση μια ανάρτησή του στο facebook μετά την επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη και στα επεισόδια που είχαν γίνει.
Στην ανάρτηση αυτή είχε ένα σκίτσο που απεικόνιζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μουστάκι του Χίτλερ κι έγραφε: «Περαστικά στον νέο άνθρωπο που ξυλοκοπήθηκε χθες χωρίς λόγο και περαστικά στον αστυνομικό που τραυματίστηκε σήμερα, ευτυχώς όχι σοβαρά.. Η βία είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται! Τον «εμφύλιο» που κάποιοι πάνε να επιβάλουν έχει ονοματεπώνυμο..»

3.Ο Χαιρετάκης είναι πρόεδρος των Ελαιουργών του Νομού Χανίων, μέλος του Δ.Σ. ΕΒΕ Χανίων και δραστηριοποιούνταν τον τελευταίο καιρό ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ετσι εμφανιζόταν σε συγκεντρώσεις, έτσι υπέγραφε άρθρα του, μέχρι την Κυριακή το πρωί όπου ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια και δεν ήταν το όνομά του μέσα στη λίστα του νομού Χανίων.

Ο Μιχάλης Χαιρετάκης είναι προσωπικός φίλος του Παύλου Πολάκη, ανήκει στο περιβάλλον του, ενώ πηγές από την Κρήτη αναφέρουν ότι πρόκειται για «εχθρός» του έτερου υποψήφιου βουλευτή και πρώην υπουργού, Γιώργου Σταθάκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline