Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  11:32:44

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Από τον «παραμυθένιο» γάμο στις Σπέτσες στο «βελούδινο» διαζύγιο, μετά πολύμηνη διάσταση. Οι ονειρικές δηλώσεις για το μέλλον τους πριν δύο χρόνια. Κύριο

Το άλλοτε σφοδρά ερωτευμένο ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους στον γάμο του μετά από 2,5 χρόνια - Η πρώτη γνωριμία, οι φήμες που προσπαθούσαν να διαψεύσουν και ο μοιραίος χωρισμός.

16.11.2021.«Από τα ωραιότερα που έχουν συμβεί στη ζωή μου, ήταν στα πρώτα χρόνια της πορείας μου που συνεργάστηκα με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Αντώνη Ρέμο. Στην προσωπική μου ζωή είναι πως βρήκα έναν άνθρωπο με τον οποίο πιστεύω ότι ζω και πηγαίνω παράλληλα σε μια κοινή κατεύθυνση», ανέφερε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν ένα ζητούμενο για μένα και χαίρομαι. Είναι ωραίο να έχεις έναν εντελώς δικός σου άνθρωπο να λες ότι πάμε μαζί... Να υπάρχει πάντα κοινή θέληση και κοινός στόχος».

23.12.2021.Για τον γάμο της και την κοινή της ζωή με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, εξομολογήθηκε: «Ο έγγαμος βίος είναι κάτι πολύ ωραίο, είναι πολύ ευχάριστο, είναι πολύ διαφορετικό, είναι πολύ καινούργιο και το απολαμβάνω. Μου αρέσει που ο σύζυγός μου ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό, είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις μας».

Μετά από 2,5 χρόνια γάμου, δηλώσεις περί μεγάλου έρωτα και απόλυτης ευτυχίας και κατόπιν το διάστημα φθοράς , με αμέτρητα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν και τα οποία έχουν διαψεύσει, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος έχουν καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα «βελούδινο» διαζύγιο, μιας και εξακολουθούν να έχουν εκτίμηση ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Οι φήμες που τους ήθελαν να είναι χώρια, είχαν αρχίσει να διασπείρονται από το περασμένο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αναφερθεί ποτέ δημόσια σχετικά με αυτό.

Έκτοτε, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών προσπάθησαν να αποσπάσουν ένα σχόλιο, τόσο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όσο και από τον Σπύρο Δημητρίου.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά ο λόγος δεν με αφορά και πολύ, απλά με καταπιέζει» είχε σχολιάσει σε πρόσφατες δηλώσεις της η τραγουδίστρια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline