Κυριακή 19 Μαϊου 2024  09:16:37

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ανακατώνεται παρασκηνιακά στα εσωτερικά της ΝΔ. Κατηγορείται ότι διακίνησε σε ΜΜΕ αρνητικά σχόλια κατά του Θ. Ρουσόπουλου (και άλλων αυτόνομων «καραμανλικών»), που δεν ελέγχει. Κύριο

Οργή στο Μαξίμου και από άλλες, λένε, παρασκηνιακές μεθοδεύσεις-υπονομεύσεις. Αποκάλυψη από τον Γιώργο Παπαχρήστο στα ΝΕΑ-Ρουσόπουλος Κουμουτσάκος, Πιπιλή, Παπαδημητρίου ανοικτά υπέρ του αυτοαποκλεισμού του Κ.Καραμανλή από την βουλευτική του υποψηφιότητα.

1.Παπαχρήστος: Η διαρροή «κύκλων Καραμανλή», έγινε από τον Παυλόπουλο, με ανάρμοστη παρέμβαση του σε ΜΜΕ όχι για πρώτη φορά.

Στην αξιόπιστη και πολύ αποκαλυπτική στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει, ότι αυτός που επικοινώνησε με τα ΜΜΕ -μετά από επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή- και διέρρευσε ότι ο πρώην δεν συμφωνεί με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο και δεν επιδοκιμάζει δηλώσεις που ζητούν από τον ανιψιό να μην είναι υποψήφιος βουλευτής, δεν είναι άλλος από τον Προκόπη Παυλόπουλο! Μάλιστα, αποδίδει τις πληροφορίες του στο περιβάλλον Θ. Ρουσόπουλου.

Αναφερόμενος σrις δηλώσεις του Θόδωρου Ρουσόπουλου που αποδοκίμασε ουσιαστικά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με διαρροή, λέγοντας πως οι απόψεις του Ρουσόπουλου είναι προσωπικές και δεν τον εκφράζουν.
Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ανταπάντησε ότι προφανώς οι απόψεις του είναι προσωπικές, δεν παίρνει την άδεια κανενός και χαρακτήρισε τη διαρροή... περίεργη

2.Ο Γιώργος Παπαχρήστος εξηγεί ότι συνεπώς, τόσο ο πρώην πρωθυπουργός όσο και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θέλουν τον Κώστα Καραμανλή τον νεότερο, να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες...

«Η έχει βάση η άθλια υπόνοια που κάνει τον γύρο της Αθήνας, ότι επιμένοντας στην υποψηφιότητα του Κώστα- επειδή θα μπερδευτούμε με τους καραμανλήδες θα τον γράφω για τις ανάγκες του έργου, του Κώστα των μεταφορών- στην πραγματικότητα αναβιώνουν τις παλιές αγάπες και των δυο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι αρνούμενος ο Κώστας Μεταφορών να αποσυρθεί, αντικειμενικά δίνει υπόσταση στο βασικό επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι είναι ψευδεπίγραφη η παραίτηση από το υπουργικό αξίωμα, ως ένδειξη συντριβής για το συμβάν και ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για το δυστύχημα» συμπληρώνει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Παπαχρήστος: Η διαρροή Καραμανλή για τον ανηψιό υπουργό, έγινε από τον Παυλόπουλο

Θυμίζουμε τα γεγονότα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, γιατί μόνο έτσι θα έχει αναλάβει πλήρως την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία στα Τέμπη. Με την πρόταση, συμφωνεί εμμέσως και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, που θύμισε ότι όταν εκείνος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με την υπόθεση του Βατοπεδίου, δεν κατέβηκε υποψήφιος στις εκλογές του 2009. Τις δηλώσεις του Θόδωρου Ρουσόπουλου αποδοκίμασε ουσιαστικά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με διαρροή, που σημείωσε ότι οι απόψεις του Ρουσόπουλου είναι προσωπικές και δεν τον εκφράζουν.

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ανταπάντησε ότι προφανώς οι απόψεις του είναι προσωπικές, δεν παίρνει την άδεια κανενός και χαρακτήρισε τη διαρροή περίπεργη.
Στην συνέχεια δίνει και μια ερμηνεία: Είναι μόνο η συγγένεια που οδήγησε τον πρώην πρωθυπουργό και τον κ. Παυλόπουλο να κάνουν την διαρροή;

"Η έχει βάση η άθλια υπόνοια που κάνει τον γύρο της Αθήνας, ότι επιμένοντας στην υποψηφιότητα του Κώστα- επειδή θα μπερδευτούμε με τους καραμανλήδες θα τον γράφω για τις ανάγκες του έργου, του Κώστα των μεταφορών- στην πραγματικότητα αναβιώνουν τις παλιές αγάπες και των δυο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι αρνούμενος ο Κώστας Μεταφορών να αποσυρθεί, αντικειμενικά δίνει υπόσταση στο βασικό επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι είναι ψευδεπίγραφη η παραίτηση από το υπουργικό αξίωμα, ως ένδειξη συντριβής για το συμβάν και ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για το δυστύχημα".

3.Διχασμένοι οι «καραμανλικοί» δεύτερης γενιάς για την υποψηφιότητα ή όχι του Κ. Καραμανλή. Σέρρες: Συνθήματα έξω από το πολιτικό γραφείο του και συγκέντρωση «λαϊκού δικαστηρίου»

Γράφτηκε από τον NonPaperNews
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 03:27

«Μαύρο, μαύρο στον Καραμανλή, η θέση που ανήκει είναι στην φυλακή...».

1.Μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη για την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Οι Σέρρες δεν αποτέλεσαν εξαίρεση κατά ΜΜΕ της Αντιπολίτευσης. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και άρχισε να φωνάζει συνθήματα.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών μπορεί να παραιτήθηκε κάτω από το βάρος των εξελίξεων, πρόκειται όμως να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Μαύρο, μαύρο στον Καραμανλή, η θέση που του αξίζει είναι στη φυλακή», ήταν το επικρατέστερο σύνθημα των διαδηλωτών, που είναι ολοφάνερο που ανήκουν κομματικά και έχουν δόλιο σκοπό την εκ των προτέρων ενοχοποίηση του, ως «λαϊκό δικαστήριο» μη αρκούμενοι στη παραίτηση του από την υπουργική του θέση. Αρνούνται να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις Σέρρες και να αποφασίσει σχετικά ο λαός του Νομού και είναι φανερό ότι έχουν πρόθεση να του δημιουργήσουν προβλήματα ως αυθαίρετοι και αντιδημοκράτες «λαϊκοί εισαγγελείς».

4.Μετά τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και τον Γιώργο Κουμουτσάκο, οι οποίοι «άδειασαν» ηχηρά τον Κώστα Αχ. Καραμανλή σε ό,τι αφορά στην υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές, άλλος ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παίρνει αποστάσεις.
Ο λόγος για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, τον οποίο ακολούθησε η Φωτεινή Πιπιλή..
«Νομίζω ότι για τον ίδιο πρώτα από όλα θα είναι καλύτερο, θα είναι πιο ήσυχος με τη συνείδησή του. Νομίζω και τον καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι χώμα αν δεν μπορεί να πάρει την απόφαση, πρέπει να τον βοηθήσει ο πρωθυπουργός», είπε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στο Attica ΤV και στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα