Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  01:39:17

Σύσταση της ΝΔ για συμμόρφωση Παππά: Πριν μιλήσει για δικαιοσύνη, να δεχθεί την ομόφωνη απόφασή της

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Απάντηση στη δήλωση του Νίκου Παππά για τη δικαιοσύνη, δίνει η Νέα Δημοκρατία, καλώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί την ομόφωνη απόφαση για την καταδίκη του.

Πιο αναλυτικά:
«Πριν ο κ. Παππάς μιλήσει για δικαιοσύνη, πρέπει πρώτα να δεχθεί την ομόφωνη απόφασή της, που τον καταδικάζει για παράβαση καθήκοντος».
Νωρίτερα, ο κ. Παππάς είχε δηλώσει:
«Κάθε μέρα που περνά νέες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν πως στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι η συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών.

Δεν φθάνει που όρισε πρόεδρο του ΟΣΕ τον κ. Τερεζάκη, τον άνθρωπο δηλαδή που ήταν εξωτερικός σύμβουλος του ΟΣΕ για θέματα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο κ. Πυργίδης που τοποθέτησε στην Επιτροπή συγκάλυψης, μετά την παραίτηση Ζηλιασκόπουλου, είχε στο παρελθόν συμβάσεις παροχής συμβουλών στον ΟΣΕ.

Δηλαδή ο ελεγκτής πληρωνόταν από τον ελεγχόμενο.

Τα ασυμβίβαστα είναι προκλητικά.
Ο κ. Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για τη συγκάλυψη της τραγωδίας, αλήθεια και δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.».
Πηγή: skai.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline