Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  16:33:16

Ο Παπαδημούλης θέλησε τον Ν. Δένδια ως αναξιόπιστο για τον φράχτη του Έβρου, ο ΥΠΕΞ αντέδρασε πειστικά και ο πληθωρικός Αδ. Γεωργιάδης απαξίωσε (ολίγον) τον.... Δένδια. Οι υπόγειες ερμηνείες. Κύριο

Συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών σημειώνουν, χωρίς να θέλουν να προκληθεί εσωκομματικό πρόβλημα ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης, δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία δείχνει να θέλει να μειώσει τον Νίκο Δένδια ως ανερχόμενο ισχυρό πόλο μέσα στην παράταξη.

Ορισμένες Ιστοσελίδες φιλικές προς την Αντιπολίτευση και ανάλογα ΜΜΕ σε σχόλια τους, εκμεταλλεύθηκαν την «ευκαιρία» την να ομιλήσουν για εμφύλιους πολέμους μέσα στην παράταξη της ΝΔ. και άλλα ανάλογα. Με απαξιωτικά λόγια προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, μίλησε χθες στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τον φράχτη στον Έβρο, όπως υπήρξε η γενική εντύπωση πού διαδόθηκε ευρέως και όπως διατυπώθηκαν στο Διαδίκτυο τα πρώτα σχόλια Χωρίς να είναι η πρώτη φορά για σενάρια (αρκετά ευφάνταστα κατά αξιόιπιστους κύκλους της ΝΔ) μιας σύγκρουσης –πολεμικής κατά του Νίκου Δένδια από τον Αδωνη Γεωργιάδη και άλλες εκτελεστές, για κρυφούς σχεδιασμούς του Μαξίμου, φθορά προεκλογική κατά του ΥΠΕΞ και του έργου του ως πολύ θετικού-επίζηλου και άλλα ανάλογα....

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κλήθηκε από τον Γιώργο Αυτιά να σχολιάσει δηλώσεις που είχε κάνει ο Έλληνας ΥΠΕΞ στις οποίες υποστήριζε ότι διαφωνεί με τον φράχτη στον Έβρο.

«Είναι αρχηγός ο κ. Δένδιας; Γιατί τον επικαλείστε; Στη ΝΔ έχουμε πολλές απόψεις, αλλά έχουμε έναν αρχηγό. Έχει αλλάξει ποτέ το κόμμα μας θέση επί του φράχτη;», ήταν το πρώτο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ΝΔ έχει 2 εκατ. στελέχη, τι να κάνουμε τώρα; Μπορεί κάποιος να μην έχει άλλη γνώμη;».

Σε χθεσινή ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter υπάρχει ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο κ. Δένδιας να λέει «εγώ δεν πιστεύω στον φράχτη».

Λίγο αργότερα επαναλαμβάνει ότι «εγώ δεν πιστεύω στους φράχτες γενικά», καθώς όπως λέει «ο φράχτης δεν ξέρει να κρίνει τίποτα και επίσης ο φράχτης είναι μέσα στο ελληνικό έδαφος. Αν σου καρφωθεί ένα παιδάκι από την έξω πλευρά του φράχτη που είναι ούτως ή αλλιώς στο έδαφός σου, τι ακριβώς θα κάνεις;».

Συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών σημειώνουν, χωρίς να θέλουν να προκληθεί εσωκομματικό πρόβλημα ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης, δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία δείχνει να θέλει να μειώσει τον Νίκο Δένδια ως ανερχόμενο ισχυρό πόλο μέσα στην παράταξη

2.Ν. Δένδιας για φράχτη στον Έβρο: Ας μη ματαιοπονούν με την κατασκευή ψευδών εντυπώσεων

"Σε αναρτήσεις που διακινούνται στα social media με την "ευγενική φροντίδα" του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται επίκληση αναφοράς μου στον φράχτη του Έβρου το 2018", αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

"Παραβλέπεται όμως σκοπίμως τι έχει μεσολαβήσει με τις υβριδικές απειλές έκτοτε", τονίζει χαρακτηριστικά.
"Οι αναρτήσεις αυτές παριστάνουν επίσης ότι αγνοούν πως προδήλως οι παράμετροι του ερωτήματος έχουν δραματικά μεταβληθεί".
"Παριστάνουν ακόμη ότι ξεχνούν την επίσκεψή μου στον Έβρο στις 24/6/2020 από κοινού με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για Εξωτερική Πολιτική και Ασφάλεια Ζοζέπ Μπορέλ (Josep Borrell) για το συγκεκριμένο ζήτημα", σημειώνει ο κ. Δένδιας.
"Ας μη ματαιοπονούν συνεπώς με την κατασκευή ψευδών εντυπώσεων", καταλήγει.==

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline