Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  20:35:45

Η διαφθορά βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα. Ίσως δεν θέλει..» Βολές Γ. Αλαφούζου (ΠΑΟ), παράλληλες με εκείνες του Βαγ. Μαρινάκη (ΟΣΦΠ). Αντίθετο δίπολο οι Μελισσανίδης – Σαββίδης. Κύριο

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, διαφοροποιούνται ως προς τη δημόσια κριτική της Κυβέρνησης στα θέματα αυτά, όχι ότι είναι ικανοποιημένοι με συγκεκριμένους υπουργούς, χειρισμούς και αποφάσεις.

ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ΕΠΟ: "Είστε ανίκανοι, ψεύτες και στημένοι"Παναθηναϊκός: «Πυρά» Αλαφούζου στην κυβέρνηση, «δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

1.Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος,( )και ιδιοκτήτης του Ρ/Τ ΣΚΑΙ) δήλωσε βαθιά απογοητευμένος από τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στη διαφθορά του ποδοσφαίρου, κάνοντας δηλώσεις από το σημείο όπου θα γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο για την ανάπλαση της Αθήνας, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές», ανέφερε αρχικά ο κ. Αλαφούζος, αναφορικά με το γήπεδο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε – απογοητευμένος – στην κατάσταση γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την βλέπουμε καθημερινά. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένη και αν θέλει να την αντιμετωπίσει».

Σχετικά με το αν το νέο γήπεδο θα αλλάξει την ατμόσφαιρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κ. Αλαφούζος δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν οι πολιτικοί δεν αποφασίσουν να τους εφαρμόσουν αντί να τους αγνοούν, τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι και δεν υπάρχουν οι συνθήκες που να με κάνουν να μην είμαι απογοητευμένος».
Τέλος, σε ερώτηση για το πρωτάθλημα, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε με τοποθέτησή της στην ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον ορισμό του διαιτητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως η Ομοσπονδία ψεύδεται και προκαλεί.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με νέα της τοποθέτηση απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία ανέφερε πως αρχικά είχε οριστεί elite διαιτητής στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, ο οποίος δήλωσε κώλυμα, με αποτέλεσμα να έρθει ο Κροάτης Φραν Γιόβιτς.

Η ερυθρόλευκοι ΠΑΕ τόνισε προς την Ομοσπονδία πως ψεύδεται και προκαλεί. Κάλεσε την ΕΠΟ να απευθυνθεί ξανά στην UEFA, ώστε να αλλάξει ορισμός.
Θυμίζουμε πως την αντίθεσή του για τον ορισμό του Γιόβιτς εκτός από τον Ολυμπιακό έδειξε και ο Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις θέσεις της ΕΠΟ:
"Η απάντηση της ΠΑΕ στις θέσεις της ΕΠΟ για τον ορισμό του διαιτητή του Κυριακάτικου ντέρμπι:

Για μια ακόμα φορά ψεύδεστε και προκαλείτε!

Λέτε ότι είχατε ορίσει διαιτητή ελίτ απο το Ισραήλ (προφανώς τον Orel Grinfeeld αφού δεν υπάρχει άλλος ελίτ Ισραηλινός) αλλά εκείνος δήλωσε κώλυμα.
Παρεδέχεστε ότι με μεσολάβηση και τη συνδρομή της UEFA κάνατε αίτημα στις Ομοσπονδίες Γερμανίας και Ιταλίας για ελίτ διαιτητές. Γιατί μόνον σε αυτές κύριοι; Γιατί είστε άχρηστοι (αφού δηλώνετε ότι βάζετε και μεσολαβητές για να επικοινωνείτε με Ομοσπονδίες) και είστε και ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να δυναμιτίσετε το παιχνίδι!

Στην ελίτ κατηγορία υπάρχουν αν αφαιρέσουμε τους 4 Γερμανούς και τους 2 Ιταλούς της ελίτ κατηγορίας, τον Ισραηλινό, αλλά και τον ανεκδιήγητο Σιδηρόπουλο, άλλοι 22 διαιτητές ελίτ από 15 (!) ομοσπονδίες. Γιατί δεν ζητήσατε αυτούς;

Γιατί πριν φτάσετε στον Κροάτη διαιτητή δεν ζητήσατε να έρθουν ρέφερι 1ης Κατηγορίας από Αγγλία (2), Ισπανία (2), Γαλλία (3), Γερμανία (2), Ιταλία (3), Πορτογαλία (3), Βέλγιο (2);
Γιατί δεν θέλατε! Γιατί βρίσκεστε σε αποστολή κύριοι! Αγνοείτε αυτά που συμφωνεί ομόφωνα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αγνοείτε το τι ζητάει η Πολιτεία στο υψηλότατο επίπεδο μετά την επικοινωνία του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσέφεριν, ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως θετικά, αγνοείτε το καζάνι των φιλάθλων που κοχλάζει!

Είστε ανίκανοι, ψεύτες και ΣΤΗΜΕΝΟΙ!

Όπως είδατε και οι αντίπαλοί μας στον Κυριακάτικο αγώνα εξέφρασαν την δυσφορία τους για τον ορισμό διαιτητή.
Απευθυνθείτε λοιπόν σήμερα ξανά στην UEFA και στις Ομοσπονδίες των ελίτ και των προηγμένων πρωταθλημάτων που δεν πήγατε και αλλάξτε τον ορισμό αυτό άμεσα! Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε όλοι σας".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline