Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  00:43:28

Διπλή μήνυση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη για εμπλοκή του στην υπόθεση.... παιδεραστίας δωδεκάχρονης. Κύριο

Κατά του κομματάρχη της «Πατριωτικής Δεξιάς» Πρ. Εμφιετζόγλου και της υποψήφιας Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα.

-Η μήνυση Γεραπετρίτη κατά Εμφιετζόγλου για υιοθέτηση δυσφημιστικών φημών, χωρίς καμία υπόσταση και κατά Ακρίτα για βιαστική υιοθέτιση-σχολιασμό δήθεν εμπλοκής του στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μήνυση σε δύο φάσεις, για ισχυρισμούς συκοφαντικούς κατ εξακολούθηση, χωρίς στοιχειώδη έλεγχο και χωρίς έστω αναίρεση των ανυπόστατων και μειωτικών ψευδολογιών υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης στον πρόεδρο της Πατριωτικής Ένωσης, άλλοτε κατασκευαστή δημοσίων έργων Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και την δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα.

Ο λόγος είναι δηλώσεις που έκανε ο κ. Εμφιετζόγλου και αναπαρήγαγε η κυρία Ακρίτα σε ανάρτησή της στο Facebook που αφορούν την υπόθεση της 12χρονης, θύμα μαστροπείας, στον Κολωνό.
Ο πρώτος ενέπλεξε τον κ. Γεραπετρίτη στην φρικιαστική υπόθεση ενώ η δημοσιογράφος σχολίασε: «καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπερνάτε;».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline