Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  00:49:59

Ρόμπερτ Ντε Νίρο (17.8.1943) κοντά στα 80 του χρόνια: Περιχαρής και υπερήφανος ανακοίνωσε, χθες αιφνιδιαστικά, ότι έγινε πατέρας για 7η φορά. Μυστικό ακόμα ποιά είναι η μητέρα. Κύριο

Πατέρας για 7η φορά έγινε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε ηλικία κοντά στα 80 του χρόνια, νέα δεκαρτία στην οποία βαδίζει από τον Αύγουθστο.!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ επιβεβαίωσε ότι πρόσφατα καλωσόρισε το έβδομο παιδί του, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα έξι παιδιά που έχει από τις τρεις προηγούμενες σχέσεις του.

«Μόλις απέκτησα μωρό»- Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο αποκάλυψε τη γέννηση του 7ου παιδιού του
Αιφνιδίασε δημοσιογράφο με την αποκάλυψη

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ET Canada, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο μιλούσε γενικά και αόριστα για την πατρότητα και τη σχέση του με τα παιδιά του, όταν έκανε την αποκάλυψη.
«Ξέρω πως έχετε έξι παιδιά», σημείωσε η δημοσιογράφος Μπρίτνεϊ Μπλερ, αλλά ο ηθοποιός τη διόρθωσε, αιφνιδιάζοντάς την: «Επτά στην πραγματικότητα, μόλις απέκτησα μωρό», της είπε.
Αργότερα, οι εκπρόσωποι του Ρόμπερτ ντε Νίρο επιβεβαίωσαν στο ET Canada πως ο ηθοποιός έχει πλέον επτά παιδιά, αλλά δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, ή κάποια πληροφορία για τη μητέρα του μωρού που γεννήθηκε πρόσφατα.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο ET Canada και αναφέρονταν στο αν είναι δύσκολο να μεγαλώνει κάποιος έξι παιδιά. Τότε, διέκοψε την ερώτηση που δέχτηκε και απάντησε: «Επτά, για την ακρίβεια. Μόλις απέκτησα ένα μωρό».
Στη συνέχεια, είπε πως «είμαι στοργικός με τα παιδιά μου, αλλά και αυστηρός σε κάποια πράγματα. Θέλω να πω, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω τον νόμο και τέτοια πράγματα. Αλλά, μερικές φορές δεν έχεις άλλη επιλογή».

«Κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Μέχρι στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η μητέρα του παιδιού, όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού φημολογείται πως είναι η Tiffany Chen, με τον Ντε Νίρο να φημολογείται πως είναι σε σχέση μαζί της το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έχει παντρευτεί δύο φορές. Απέκτησε δύο παιδιά με την πρώτη σύζυγό του, Νταϊάν Άμποτ, την 51χρονη Ντρένα και τον 46χρονο Ράφαελ. Με τη δεύτερη σύζυγό του, Γκρέις Χαϊτάουερ, απέκτησε τον 25χρονο Έλιοτ και την 11χρονη Έλεν.
Ο ηθοποιός έχει άλλους δύο γιους, τους δίδυμους Άαρον και Τζούλιαν, που είναι 27 ετών, τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Τούκι Σμιθ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline