Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:48:53

Ο μέγιστος Μικ Τζάγκερ δεν διστάζει να δείξει ευγνωμοσύνη για την Τίνα Τέρνερ και να την γνωστοποιήσει ανοικτά. Όσα οφείλει στην βασίλισσα του Rock 'n' Roll. Κύριο

Η Τίνα Τέρνερ «έφυγε» από τον κόσμο, σε ηλικία 83 ετών έπειτα από μάχη με μακρά ασθένεια, η οποία την ταλαιπώρησε και έκλεισε μια ζωή ,αρκετά βασανισμένη για πολλές δεκαετίες, και γεμάτη βία.

Ένα μέγιστο ταλέντο στον χώρο της μουσικής και με μοναδικά αισθήματα καλωσύνης και αλληλεγγύης.

Ο θάνατος αυτός , αν και ενός παροπλισμένου μουσικού ειδώλου, όμως σπουδαίου και ξεχωριστού σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει σκορπίσει τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, ο οποίος λέει το δικό του «αντίο» με συγκινητικές αναρτήσεις και δηλώσεις.

Ο Μικ Τζάγκερ, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που θέλησε να εκφράσει τη δική του λύπη αλλά και ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που του προσέφερε η διάσημη τραγουδίστρια, καθώς μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της ίδιας αλλά και μερικές κοινές τους φωτογραφίες. Με δηλώσεις του αποκάλυψε με παρρησία, χωρίς κανένα πλέγμα και μικρότητα, πόσο τον επηρέασε δημιουργικά. Πόσο πολύ την αντέγραψε ως μεγάλο μουσικό είδωλο ως φιλόδοξος νέος συνάδελφος της ,πόσο τον τίμησε με την εμπιστοσύνη και τη φιλία της, για να ομολογήσει ότι σε πολλά σημεία την αντέγραψε τόσο φωνητικά στο τραγούδι όσο και πάνω στην πίστα, όπως οι χορευτικές της κινήσεις.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε:

«Είμαι τόσο θλιμμένος από τον θάνατο της υπέροχης φίλης μου Τίνα Τέρνερ. Ήταν πραγματικά μια εξαιρετικά ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδίστρια. Ήταν εμπνευσμένη, ζεστή, αστεία και γενναιόδωρη. Με βοήθησε τόσο πολύ όταν ήμουν νέος και δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline