Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  11:45:25

Διαλύθηκε ο μύθος του «διωκόμενου από Εβραίους» Στέλιου Καζαντζίδη. Η αποκάλυψη της αλήθειας από τον ...δυνάστη του Μάκη Μάτσα. Κύριο

Απαιτούσε επίμονα «μαύρα, αφορολόγητα ποσά» και αποστολή στις ΗΠΑ για να κάνει μπίζνες.

1.Παράλληλα είχε προεισπράξει χρήματα για την ηχογράφηση δέκα τραγουδιών με βάση ειδικό συμβόλαιο, που αρνιόταν να τηρήσει, επιμένοντας στα μαύρα, λαθραία ποσά. Αντίστοιχα κατήγγειλε τότε ότι οι «Εβραίοι με έχουν δεσμώτη, ισόβια, με χειροπέδες» Με όλη την αριστερή λαϊκίστικη δημαγωγία να τον υπερασπίζεται.

Μάκης Μάτσας: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης μού έκανε πάρα πολλά, είχα χάσει χρόνια από τη ζωή μου»

Ο πρόεδρος της MINOS-EMΙ αποκάλυψε την πλήρη αλήθεια για τη σχέση με τον αείμνηστο τραγουδιστή, μετά από χρόνια πλήρους σιωπής και ανοχής στη ψευδολογία και τις επικρίσεις εναντίον του..

Σε δύο ωριαίες εκπομπές ο Μάκης Μάτσας, παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στη Λένα Αρώνη και την εκπομπή Art Week της ΕΡΤ2, με εξαιρετικό ενδιαφέρον για την συμβολή της οικογένειάς του και του ίδιου στην αναμόρφωση και ανάπτυξη του ελληνικού τραγουδιού και την ανάδειξη πολύ γνωστών τραγουδιστών και συνθετών. Από Νταλάρα και Πάριο έως Διονυσίου και Αλεξίου..

Η ιδιαίτερη σχέση και η άφεση αμαρτιών

«Ο Στέλιος Καζαντζίδης αποτελεί ένα κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο μου έκοψε χρόνια και είχε πολύ μεγάλες δυσκολίες. Τελικά όμως δεν του κράτησα καμία κακία διότι, όταν ήταν άρρωστος και ετοιμοθάνατος, φώναζε την γυναίκα του, την Βάσω και της έλεγε: Βάσω, ο Μάκης πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει πως είμαι; Έστειλε λουλούδια για περαστικά;».

«Ε, αυτά τα πράγματα δεν τα σκέφτεται ένας κακός άνθρωπος και για αυτό πιστεύω ότι κατά βάθος ήταν καλός άνθρωπος. Δεν του βαστάω κακία. Καμία κακία. Αν και μου είχε κάνει πάρα πολλά, είχα χάσει χρόνια από την ζωή μου».

Με παρίσταναν σαν ένα τέρας που έπινα το αίμα «του Καζαντζίδη»

«Ήταν μια φοβερή στιγμή εκείνη, μια προδοσία. Με παρίσταναν σαν ένα τέρας που έπινα το αίμα «του καλλιτέχνη», «του Καζαντζίδη». Ποιος; Εγώ που του είχα δώσει όλη την ζωή μου, ότι μου ζήτησε του τα έδωσα αλλά τι να κάνω; Αφορολόγητα λεφτά δεν μπορούσα να του δώσω από μια εταιρία ανώνυμη που τα πάντα καταγράφονται. Του έλεγα: «Βρε παιδάκι μου, δέκα δραχμές είναι η αμοιβή σου. Να σου δώσω 20 ώστε να δώσεις τις 10 στην εφορία;». Μου έλεγε, «όχι γιατί δεν θέλω να μπερδευτώ καθόλου με την εφορία» αλλά δεν γινόταν. Αυτή η υπόθεση κράτησε 10 χρόνια» συμπλήρωσε ακόμα ο πρόεδρος της MINOS-EMI στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline