Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  09:38:54

Πέντε δεσμεύσεις για ΟΧΙ από Μητσοτάκη: –στην Ευρωλίστα- στο 5% το όριο εισόδου- στον Ανασχηματισμό -σε νέα μέτρα κατά Κασιδιάρη. Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω», στα σενάρια για υψηλή θέση στις Βρυξέλλες. Κύριο

 

- Με έντονο αίσθημα αυτοπεποίθησης στη χθεσινή συνέντευξη τύπου και άνεση στις απαντήσεις,.«Έχω ψηφιστεί με ένα σημαντικό ποσοστό και θα τιμήσω την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Δεν σκοπεύω να πάω πουθενά», διεμήνυσε κατηγορηματικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πέντε ξεκάθαρες απαντήσεις- δεσμεύσεις σε θέματα της πολιτικής επικαιρότητας χθες από τον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά με σταυρό και οι νέες Ευρωεκλογές και όχι με λίστα. Ανοικτό το θέμα εάν θα διατηρηθεί η πανελλήνια σταυροδοσία ή θα γίνει κατά ομάδες περιφερειών της χώρας,. Όχι, επίσης στην αύξηση στο όριο εισόδου στη Βουλή και Ευρωβουλή στο 5% από το παραδοσιακό 3%.

Οχι σε Ανασχηματισμό, γενικής μορφής , κάτι που δεν αποκλείει επιμέρους αλλαγές-μετακινήσεις μεμονωμένων υπουργών, όπως εξήγησε αργότερα, Επίσης κανένα άλλο ειδικό μέτρο κατά της κίνησης-υποψηφιότητας του Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές στο Δήμου Αθηναίων.Και τέλος οι αναφορές -φιλοδοξίες για ανώτερη θέση στις Βρυξέλλες..«Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω», απάντησε κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δανειζόμενος τον στίχο λαϊκού άσματος, στο ερώτημα αν ισχύουν οι φήμες ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακινηθεί σε κάποιο αξίωμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμη και πριν τη λήξη της τετραετίας.

«Έχω ψηφιστεί με ένα σημαντικό ποσοστό και θα τιμήσω την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Προτιμώ απείρως να εκπροσωπώ την Ελλάδα στην Ευρώπη από το να εκπροσωπώ την Ευρώπη στην Ελλάδα», τόνισε ο πρωθυπουργός, κλείνοντας τα σχετικά σενάρια.
«Να απαντήσω λοιπόν σε όποιους νομίζουν ότι θα με ξεφορτωθούν, στέλνοντάς με σε μια ευρωπαϊκή θέση: Δεν σκοπεύω να πάω πουθενά», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνέντευξής του στην 87η ΔΕΘ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline