Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  14:44:35

Δεξί χέρι του ΓΑΠ, ψήφισε όλα τα μνημόνια και τώρα δεξί μαχαίρι στον νέο ΣΥΡΙΖΑ η κ. Θεοδ. Τζάκρη (1970) απαιτεί «Ναι» στις διαγραφές. Η δήλωση απαξίωσης της από τον Άδωνη Γεωργιάδη. Κύριο

«Αν κάνει πίσω ο Κασσελάκης, θα είναι λάθος. Αν σταθεί δίπλα τους θα είναι σαν αυτοκτονία. Υπάρχει ένα συστημικό σχέδιο φθοράς του κόμματος, που το βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας», σχολίασε η βουλευτής του κόμματος για το ζήτημα των διαγραφών.

1. Αδιάλλακτη υπέρ των μνημονίων, των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και της εθνικής λιτότητας και της δεξιάς πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου, ταυτισμένη απόλυτα με την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα μεταβλήθηκε σε δεξί χέρι-μαχαίρι του Κασελάκη., Ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ των διαγραφών που έχουν δρομολογηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έστειλε η γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας παράλληλα ότι πρόσφατα ευρήματα δημοσκοπήσεων «αποτυπώνουν μία εικόνα αλληλοσπαραγμού» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μία εικόνα αλληλοσπαραγμού δεν βοηθάει την εικόνα ενός κόμματος, δεν ψάχνουμε για θαύματα, η ανασυγκρότηση ενός κόμματος είναι μία πολύπλοκη διαδικασία. Δεν ψάχνουμε για θαυματοποιούς, όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι ψεύτης», εξήγησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, η κ. Τζάκρη υποστήριξε ότι «ο πρόεδρός μας είναι μακράς πνοής, θα κριθεί στον χρόνο, θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές». Μάλιστα επισήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν πρέπει να κριθεί στις ευρωεκλογές και ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ήρθε για να μείνει».

Μιλώντας για τις εξελίξεις στο εσωκομματικό πεδίο σημείωσε ότι «κάποιοι θέλουν να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ καλοκαιρινό, να τον κατεδαφίσουν, και από τα ερείπια θέλουν να οικοδομήσουν μία εικόνα της αριστερής θαλπωρής, εμάς η επιδίωξή μας είναι διαφορετική. Θέλουμε η δημοκρατική παράταξη να κυβερνήσει ξανά τον τόπο με επάρκεια. Να βγάλουμε την εικόνα ενός συντεταγμένου κόμματός και όχι ενός "τσίρκου". Με αυτόν τον αλληλοσπαραγμό, ναι, έχει γίνει τσίρκο, δεν μιλάω για τις πολιτικές διαφωνίες. Ο κ. Κασσελάκης μόνο ενωτικός είναι. Τους τείνει κάθε μέρα χείρα φιλίας».

Κληθείσα να σχολιάσει το ζήτημα των διαγραφών, η κ. Τζάκρη είπε τα εξής: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις διαγραφές, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμό. Αν κάνει πίσω ο Κασσελάκης, θα είναι λάθος. Αν σταθεί δίπλα τους θα είναι σαν αυτοκτονία. Υπάρχει ένα συστημικό σχέδιο φθοράς του κόμματος που το βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας», τόνισε και πρόσθεσε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν μέλη δύο ταχυτήτων που το βλέπουμε καθημερινά».

2.Γεωργιάδης για Τζάκρη: «Ιεροσυλία η αρχιΠΑΣΟΚα, η πρασινοφρουρού να ζητάει διαγραφή Φίλη και Σκουρλέτη»
«Δεν μπορεί να είσαι η Τζάκρη, ΠΑΣΟΚα από γεννησιμιού σου, και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή του Σκουρλέτη και του Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι από αυτά που δεν γίνονται», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Τις πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργίαδης ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε ιδιαίτερα καυστικός ως προς την τοποθέτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία τάχθηκε υπέρ των διαγραφών ιστορικών στελεχών του κόμματος και μάλιστα «χωρίς δισταγμό».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργίαδης εμφανίστηκε λάβρος χαρακτηρίζοντας τέτοιες δηλώσεις ιεροσυλία. «Έχω τη διαστροφή και θέλω να παρακολουθώ την κυρία Τζάκρη. Άκουγα το μίσος που έβγαλε για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να διαγραφούν. Ανελέητα διαγράφει τον Φίλη και τον Σκουρλέτη, τον Τζουμάκα και όποιον άλλον. Και σκεφτόμουν ότι εγώ την κυρία Τζάκρη την έχω ζήσει ως υπουργό του Γιώργου Παπανδρέου», είπε αρχικά και σημείωσε πως:

«Εγώ ήμουν στη Νέα Δημοκρατία, αλλά να πω ότι ήρθα από το ΛΑ.Ο.Σ. Έντεκα χρόνια τώρα που είμαι βουλευτής της ΝΔ μιλάω πάντα με πολύ μεγάλο σεβασμό και προσοχή για τους βουλευτές της ΝΔ, γιατί αναγνωρίζω ότι έφτιαξαν αυτοί οι άνθρωποι το κόμμα και αυτό μου δημιουργεί ένα σεβασμό μια συστολή».

«Δεν μπορεί, ρε φίλε, να είσαι η Τζάκρη, ΠΑΣΟΚα από γεννησιμιού σου, και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή του Σκουρλέτη και του Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν γίνεται αυτό, είναι από αυτά που δεν γίνονται στη ζωή. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις, υπάρχει πρόβλημα. Με συγχωρείτε, αυτά εγώ τα θεωρώ αδιανόητα αυτά. Μιλάω για το ύφος, όχι για την πολιτική ουσία», προσέθεσε και κατέληξε το προσωπικό του σχόλιο όπως είπε, λέγοντας:

«Πρέπει λέει να διαγραφούν χωρίς δισταγμό! Ανελέητα! Πάρτε τους τα κεφάλια! Δεν θέλω να δω τον Φίλη, τον Σκουρλέτη, τον Τζουμάκα και τον Βίτσα! Ποιος; Η Τζάκρη! Η αρχιΠΑΣΟΚα, η πρασινοφρουρού, η γυναίκα που έχει ψηφίσει τα τρία μνημόνια! Δεν υπάρχει! Η κυρία Τζάκρη να λέει χωρίς δισταγμό να διαγραφεί ο Σκουρλέτης, ο Φίλης και ο Βίτσας, δεν ήμουν ποτέ αριστερός στη ζωή μου, ήμουν δεξιός αλλά το θεωρώ ιεροσυλία. Πρέπει να μπαίνουν και στην πολιτική κάποια όρια, να έχουμε αίσθηση ορίων από μόνοι μας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline