Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024  19:38:07

Υπουργός-θεράπων του Μαξίμου και όχι δεξιός ο Άδωνης Γεωργιάδης, κόντρα στα παλιά του γραπτά και ιδέες για τους ΛΟΑΤΚΙ. «Με παραπλάνησε.. Είναι τροπή, πως συμβιβάστηκε για ένα υπουργείο». Σφοδρές βολές του Αλ. Κούγια. Κύριο

Λυπάμαι τον Άδωνι Γεωργιάδη, ξεφτιλίστηκε και θα του το πω κατάμουτρα.

Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια πέρασε χθες στη Βουλή με 175 ψήφους. Ο Αλέξης Κούγιας μετά από αυτή την εξέλιξη, έκανε το σχόλιό του και στάθηκε περισσότερο στο κομμάτι των παιδιών και της ανατροφής του από ζευγάρια ομοφυλοφίλων ανδρών ή γυναικών.. Επίσης, σχολίασε τη στάση ορισμένων ασυνεπών βουλευτών, κάνοντας ιδιαίτερα σκληρή κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Χείμαρρος επίσης ήταν και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς πρώτα απ' όλα ανέφερε ότι ο βουλευτής έχει γράψει και βιβλίο για το θέμα, το ανθρώπινο γένος και τα προβλήματα της ομοφυλοφιλίας, ενώ επισήμανε ότι ξεφτιλίστηκε με αυτό που έκανε και θα του το πει και κατάμουτρα. Και επιπλέον ότι αυτή η μεταστροφή του που τον κατέστησε υποτακτικό του Μεγάρου Μαξίμου, δεν έπρεπε να συμβεί είτε για το υπουργικό αξίωμα είτε για το μισθό του βουλευτή, γιατί είναι ασυνέπεια πολιτική και ιδεολογική και αυτοεξευτελισμός. Πολύ περισσότερο όταν γι αυτά τα συμφέροντα, επικρίνεται από το ν Αλ Κούγια, ότι θυσίασε την ιδεολογική του συνέπεια και πολιτική αξιοπιστία.

Τέλος, για τον Παύλο Πολάκη τόνισε ότι τον τιμάει ότι απείχε και ότι έχει θετική άποψη για τον ίδιο, παρόλο που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει πει διάφορα για τον Κούγια.

«Λυπάμαι τον Άδωνι Γεωργιάδη, ξεφτιλίστηκε και θα του το πω κατάμουτρα», ήταν η κατακλείδα του γνωστού ποινικολόγου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline