Σάββατο 27 Ιουλίου 2024  03:05:17

Η θετική αποτίμηση του συλλαλητηρίου

Γενική η πεποίθηση ότι ήταν μια τολμηρή, επιτυχής πρωτοβουλία, που δεν δημιούργησε απλώς Ιστορία και κατάκτηση αλλά αποτελεί κακό προηγούμενο για τη συνέχεια των αγώνων τους, δηλαδή να ξαναγίνει.

Για ένα πολύ πετυχημένο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή κάνει λόγο στο ethnos.gr ο κ. Τζέλλας. Όπως αναφέρει, ακούστηκαν τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου, ενώ ιδιαίτερα σημαντική για τον αγώνα τους ήταν η στήριξη του κόσμου.

«Καταφέραμε να ενώσουμε τους αγρότες από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Από παντού, με αεροπλάνα, με πλοία, με λεωφορεία ,ήρθαν στην Αθήνα αγρότες. Επίσης, καταφέραμε να ακουστούν τα αιτήματά μας, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι είχαμε δίπλα μας τον κόσμο της Αθήνας. Φοιτητές, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι στάθηκαν στο πλευρό μας. Κατάλαβε όλη η Ελλάδα ότι χωρίς τους αγρότες δε θα έχουμε τρόφιμα ελληνικά, υγιεινά και φτηνά, ώστε να μπορεί όλος ο κόσμος να τα καταναλώνει», τονίζει ο κ. Τζέλλας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline