Κυριακή 28 Απριλίου 2024  16:24:06

Κασσελάκης: Ετοιμάζεται προσωπικό σόου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Θήβα. Μετά το μεσημέρι σε ιδιαίτερο γραφείο για ενημέρωση και άνετη επικοινωνία, τηλεφωνική και άλλη με Κουμουνδούρου. Κύριο

Ποιοί πήγαν να τον δουν στο πρώτο επισκεπτήριο, που βέβαια δεν δικαιούνται οι άλλοι νεοσύλλεκτοι.

Την πρώτη του εβδομάδα ως φαντάρος διανύει στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος στις 15 Μαρτίου παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετήσει περίπου 20 ημέρες και θα εξαγοράσει τη θητεία του, όπως προβλέπεται για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με διαρροές από την Κουμουνδούρου, πού έχουν καθημερινή επικοινωνία μαζί του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμμετέχει στις πρόβες που γίνονται στο στρατόπεδο για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου όπου θα παρελάσει με όλους τους νεοσύλλεκτους. Το θέλει πολύ και μάλιστα πιστεύει ότι θα βρίσκεται στην πρώτη σειρά του λόχου του λόγω ύψους..
Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης εκπαιδεύεται και στη βολή για να μπορέσει να φέρει όπλο στην παρέλαση, ενώ συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες και σήμερα θα είναι στα μαγειρεία μαζί με άλλους για υπηρεσία εποπτείας εκεί.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε το πρώτο του επισκεπτήριο. Οι άνθρωποι που τον επισκέφθηκαν ήταν ο διευθυντής του γραφείου του Μανώλης Καπνισάκης και ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Ευάγγελος Αποστολάκης.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν μπει στο στρατόπεδο, ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ομιλία του στη Θήβα, είχε δηλώσει ότι είναι τιμή του που υπηρετεί την πατρίδα.

"Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου, τη χώρα που αγαπώ, ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει για να προσφέρει στον τόπο του. Είμαι υπερήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Σχολή Πυροβολικού παρελαύνει κάθε χρόνο στην Θήβα αλλά φέτος ανάμεσα στους νεοσύλλεκτους είναι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρελάσει ένοπλος, αφού προηγουμένως Τετάρτη ή Πέμπτη, θα έχει κάνει ήδη την πρώτη του βολή με το όπλο του. Πρόθεση του ίδιου και παραγόντων του κόμματος είναι να προβληθεί αργότερα και ευρύτερα στα ΜΜΕ με φωτογραφίες και δηλώσεις ότι ο κ. Κασσελάκης υπηρέτησε τη θητεία του όπως κάθε νέος Ελληνας, κοιμώμενος στον ίδιο θάλαμο συνήθως , πειθαρχικός στη (χαλαρή) ολιγοήμερη βασική του εκπαίδευση, χωρίς καμία διάκριση και διαφορά.

Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα εκτελέσει υπηρεσία θαλαμοφύλακα αλλά θα κάνει και την... αγγαρεία του στα μαγειρεία.

Τις ελεύθερες ώρες του, μετά το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ επικοινωνεί με συνεργάτες και στελέχη του κόμματος είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικά και ασκεί εξ αποστάσεως τα καθήκοντα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χρησιμοποιεί κάποια κοινόχρηστα τραπέζια ως γραφείο για το laptop του και όπως αναφέρουν πληροφορίες συμμετέχει κανονικά όπως όλοι οι νεοσύλλεκτοι στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Πολλοί, δε, είναι αυτοί οι οποίοι του έχουν ζητήσει να βγούνε μια selfie για να τη θυμούνται, παρ' όλα αυτά ο ίδιος το αρνείται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline