Κυριακή 28 Απριλίου 2024  02:15:25

Νέο τριήμερο εξόδου και παρελάσεων αλλά με άνισο καιρό: Αστάθεια ανήμερα της 25ης Μαρτίου - Βροχές, αλλά και 22άρια η πρόγνωση Αρναούτογλου. Κύριο

Σε ποιές περιοχές αναμένονται βροχοπτώσεις - Η πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Νέα αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός ανήμερα 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε ορισμένες περιοχές, τις πρωινές ώρες, βελτίωση όμως αναμένεται στη διάρκεια της ημέρας, από το μεσημέρι κι έπειτα.

Ο προγνώστης της ΕΡΤ ανέφερε πως τη Δευτέρα, 25η Μαρτίου, «θα περάσει πολύ γρήγορα μια νέα αστάθεια και θα επηρεάσει τη βόρεια Ελλάδα, αλλά και τα δυτικά της χώρας. Έτσι, τοπικές μπόρες θα έχουμε το πρωί σε Ιόνιο, Ήπειρο τα δυτικά της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Μετά το μεσημέρι όμως ο καιρός θα ανοίξει παντού με τη θερμοκρασία στα κεντρικά να φτάνει τους 20 με 22 βαθμούς».

Η πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων ημερών

Αναφορικά με τον καιρό των επόμενων ημερών, ο κ.Αρναούτογλου ανέφερε πως η Πέμπτη θα ξημερώσει «με καλό καιρό». Συμπλήρωσε ότι θα έχουμε λίγες αραιές συννεφιές στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Ωστόσο, μικρή πιθανότητα υπάρχει να έχουμε κάποιες τοπικές Ελλάδας στα ΒΑ της χώρας με την υπόλοιπη Ελλάδα να έχει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι στους 19 βαθμούς στα κεντρικά, στους 11 με 18 στα βόρεια και στους 15 στα νότια.

Στα ανατολικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς και στα δυτικά στους 17.

Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια και λίγες συννεφιές με την θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε επίσης πολύ λίγες συννεφιές με την θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.

Την Παρασκευή, θα έχουμε μια νέα διαταραχή επηρεάζοντας μόνο την Δυτική Ελλάδα. Έτσι, αναμένονται δυτικά της Πίνδου κάποιες βροχές φτάνοντας μέχρι και τα Επτάνησα.

Το Σάββατο, τα όποια φαινόμενα θα φτάσουν στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και θα φτάσουν μέχρι και την Κρήτη.

Την Κυριακή, θα επικρατήσει σχεδόν παντού ηλιοφάνεια και μετά το μεσημέρι θα έχουμε νέες συννεφιές σε Ιόνιο, Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline