Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024  21:44:38

Μετά τις Ευρωεκλογές η απομάκρυνση Κ. Ζούλα και άλλων, από την ευτελισμένη ΕΡΤ. Απολύτως υπεύθυνοι για τις αποτυχίες σε όλα τα προγράμματα, με απόλυτη-και φαύλη - εξουσία στα πάντα. Κύριο

Eurovision: Σκέψεις σε παράγοντες του Μαξίμου για ριζική ανανέωση στον Τομέα της Ενημέρωσης και ειδικότερα μετά το φιάσκο για επιλογή τραγουδιού με ψηφοφορία κοινού.

Το θέμα με τη αναιδή και απρεπή συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι στη διεθνή εκδήλωση της Eurovision οι προκλήσεις σε βάρος του Ισραήλ και τα δυσμενή σχόλια σε μια εθνική αντιπροσώπευση, προκάλεσαν την αντίδραση του Μαξίμου, που έπειτα από τις αλλαγές μετά τις Ευρωεκλογές στον Ενημερωτικό Τομέα ΕΡΤ-ΑΠΕ- Γραφεία Τύπου κλπ θα εισηγηθεί στη νέα διοίκηση της ΕΡΤ να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει τραγούδι.

Τέρμα στην παντοκρατορία της ομάδας Κων. Ζούλα επί πέντε χρόνια και στην πολύπλευρη αποτυχία τους και σε αυτό τον τομέα, από την επιλογή του τραγουδιού, της τραγουδίστριας, του μπαλέτου, της όλης οργάνωσης, της όλης συμπεριφοράς στη Σουηδία, τη δημιουργία κακής διεθνούς εικόνας της χώρας, προβλημάτων ασέβειας προς το Κράτος του Ισραήλ κλπ Η απόφαση για βαθειά τομή στην ΕΡΤ και γενικότερα στα κρατικά ΜΜΕ και Γραφεία Τύπου είναι ώριμη από καιρό και θα εφαρμοσθεί μέσα στο καλοκαίρι καθώς κλείνουν πέντε χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ με αισθητή την ανάγκη της ανανέωσης και τερματισμού της ανικανότητας και των αποτυχιών..

Το θέμα με τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision με τα προσποιητά χασμουρητά της την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια, φαίνεται πως δεν έχει λήξει.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, το θέμα πλέον περνάει σε άλλο επίπεδο γίνεται πλέον πολιτικό. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν ασχολήθηκαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά μόνον το Μαξίμου.

Σφόδρα λοιπόν ενοχλημένο είναι το Μέγαρο Μαξίμου (καθώς και το υπουργείο Εξωτερικών) για την Μαρίνα Σάττι που θέλησε να κάνει δική της εξωτερική πολιτική, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη να επανέρχεται χθες στο ζήτημα και να δηλώνει ευθέως ανάμεσα στα άλλα: «αυτό που θέλω να πω ως προσωπικό σχόλιο, όταν κάποιος ―και αυτό δεν έχει να κάνει με πολιτικές θέσεις― εκπροσωπεί μια χώρα, ακόμα και σ' έναν μουσικό διαγωνισμό, ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του. Τη δημόσια εικόνα του και τη συμπεριφορά του γενικότερα».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το Μαξίμου δεν αφήνει το θέμα να ξεχαστεί. Πέραν της μεταφοράς της δυσφορίας του προς την διοίκηση της ΕΡΤ, προτίθεται να εισηγηθεί ώστε ο θεσμός της εγκρίσεως του τραγουδιού να γίνεται πλέον με ψηφοφορία του κοινού και όχι με... απευθείας ανάθεση που κάνει τώρα (δηλαδή κάνει ό,τι θέλει) η ΕΡΤ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline