Τρίτη 18 Ιουνίου 2024  16:16:10

Ο Κασσελάκης δεν προσφέρει μόνο παροχές αλλά και «μεγάλες ειδήσεις». Θα είναι νικητής του Μητσοτάκη και αυτοδύναμος Πρωθυπουργός στις εκλογές του 2027.- Ο Τσίπρας δεν γυρίζει στην πολιτική – Η Ζωή μισεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Κύριο

Όλα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα «που δεν θα διεκδικήσει κάτι», τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που «έχει μίσος για τον ΣΥΡΙΖΑ», τον Κυριάκο Βελόπουλο που «τον λυπάμαι όταν με λέει λεβέντη» και τη μονοψήφια διαφορά στις Ευρωεκλογές.

Το άλλο του σπίτι, στις Σπέτσες, άνοιξε τούτη τη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε εφ' όλης της ύλης στο «Πρωινό» του ANT1, αναλύοντας θέματα της επικαιρότητας και της πολιτικής. Αναφέρθηκε επίσης σε φίλους και αντιπάλους, στον σύζυγό του Τάιλερ και στο γαμήλιο πάρτι που έρχεται, στο πόθεν έσχες που θα δημοσιοποιηθεί πριν από την κάλπη, στη θρησκεία, στην πίστη και στο τι θα πρωτοκάνει ως πρωθυπουργός της χώρας.

«Με τον Τσίπρα μιλάμε δυο φορές την εβδομάδα»

«Δεν λέω ψέματα, αλλά όταν δεν θέλω να πω κάτι, το υπονοώ ή δεν λέω όλη την αλήθεια», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Στέφανος Κασσελάκης και τοποθετώντας τον εαυτό του στο πολιτικό σύστημα της χώρας, είπε ότι, «κάναμε ηλεκτροσόκ στο σύστημα, είμαι το μεγαλύτερο αουτσάιντερ που έχει περάσει από την πολιτική σκηνή».

Αναφερόμενος στο θέμα των τελευταίων ημερών, για την τιμή της φέτας, έθεσε στον Πρωθυπουργό το ερώτημα, «από πού παίρνει τη φέτα;».
Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα απάντησε ότι, «θεωρώ ότι όλο αυτό έπρεπε να γίνει για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση» κι όχι για να τον αμφισβητήσει. Δεν έκρυψε ότι θα ήθελε «να κάνουν κάτι μαζί», όταν ρωτήθηκε αν θα επιθυμούσε μία κοινή προεκλογική εμφάνιση, για να φανεί ενωμένο το κόμμα, διαβεβαίωσε ωστόσο πως «το κόμμα είναι ενωμένο».

«Έχουμε επικοινωνία, μιλάμε δύο φορές την εβδομάδα», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και συμπλήρωσε ότι «μου έχει πει πως δεν θα ξαναγυρίσει στην πολιτική. Επιθυμεί να συνεισφέρει στην ανάκαμψη όλου του κεντροαριστερού χώρου της Ευρώπης». Εκτίμησε δε ότι «δεν πρόκειται να είναι στην κυβέρνηση ως πρώην πρωθυπουργός. Είναι σημαία για τον ΣΥΡΙΖΑ και οι θέσεις του είναι σε ένα πιο διεθνές επίπεδο».
Απαντώντας δε στην αποστροφή του πρώην πρωθυπουργού για πολιτική life style, μέσω των social media, είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι, υπάρχει άμεση επαφή με τον κόσμο.

Ο στόχος της μονοψήφιας διαφοράς από τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικά με τις ευρωεκλογές, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μπει στο «παιχνίδι» των ποσοστών, λέγοντας ότι «εφαρμόζουμε ένα νέο σύστημα πολιτικής που αφουγκράζεται τον κόσμο. Θα ήθελα να είμαστε πάνω από το 20% και η ΝΔ κάτω από το 30%».

«Θα παραιτηθείς αν είναι κάτω από 20%;», ρωτήθηκε και επανάλαβε ότι «δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το παιχνίδι».
«Αποτυχία θα ήταν για μένα να αλλάξω αυτό που είμαι», συμπλήρωσε και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «έλλειψη ενσυναίσθησης και αλαζονεία».
«Ειρωνεύεται τον κόσμο. Δεν ζήτησε συγγνώμη μετά τα Τέμπη και μετά καλύπτει τον υπουργό», συμπλήρωσε σχετικά.

Στο ερώτημα αν και πότε θα γίνει ο ίδιος Πρωθυπουργός, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «θα είμαι πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές και θα έχουμε αυτοδυναμία». Ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα, απάντησε αρνητικά, κατηγορώντας τους πολιτικούς αρχηγούς ότι «έχουν προσωπικές ατζέντες».

«Η Κωνσταντοπούλου έχει μίσος για τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει πρόθεση να συστρατευεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει μίσος. Εγώ αγαπώ τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε εκτιμώντας ότι «έχουμε καλούς ανθρώπους».
«Αυτό που κάνουμε είναι ένα κίνημα για να αλλάξει την ιστορία της χώρας μας και θα πετύχει», είπε με βεβαιότητα.

«Δεν πρόκειται να κρύψω τον άνθρωπο που αγαπώ. Τέλος. Το ότι θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολα πολιτικά αν το κρύψω, θα ήταν. Αλλά δεν θα το έκανα. Δεν θα αλλάξω αυτό που είμαι. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Τάιλερ», είπε και συμπλήρωσε ότι «ο κόσμος πρέπει να παντρεύεται το άτομο χωρίς το οποίο δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του».
«Η καρδιά του είναι διαμάντι κι αυτό ερωτεύτηκα. Ο Τάιλερ είναι χαρούμενος που δεν βιώνει εκείνος αυτό που βιώνω εγώ» συμπλήρωσε.

Για τη γνωριμία του με τον σύζυγό του, απάντησε ότι «έγινε στην Αμερική κι εδώ, στις Σπέτσες συνάψαμε τη σχέση μας. Είμαστε μαζί σχεδόν πέντε χρόνια».
Ενώ για τον γάμο τους είπε ότι «στην Αμερική δεν μπορέσαμε να παντρευτούμε υπό τις συνθήκες που φανταζόμασταν. Μετακομίσαμε στην Ελλάδα πριν παντρευτούμε. Και για όσους μας κατηγορούν ότι προβάλλουμε το life style μας, απόδειξη ότι δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία».

Εξήγησε πως δεν θα γίνει δεύτερος γάμος στην Κρήτη, αλλά «μια γιορτή για τους φίλους και τους συγγενείς μας. Δεν θέλω να πω για το τριήμερο. Θα είναι γύρω στα 150 άτομα, συγγενείς και φίλοι, κυρίως από την Αμερική. Πήραν τα κανάλια την πρόσκληση χωρίς να σκεφτούν ότι είναι μία προσωπική στιγμή. Ούτε το σπίτι μας ούτε το σπίτι στις Σπέτσες θέλαμε να βγει. Δεν το προκαλέσαμε εμείς. Θέλουν να καταστήσουν γραφικό το ότι ένας νέος δούλεψε έξω και αγόρασε σπίτι στο Κολωνάκι και μετά η ακρίβεια πάλι μένει στον κόσμο».

«Όταν μου λένε 'να σε δούμε πρωθυπουργό' τους λέω 'θα γίνουμε πρωθυπουργός'»
«Θα μείνω για πάντα στην Ελλάδα. Δεν θα γυρίσω στην Αμερική. Δεν θέλω να μιλήσω για παιδιά και μετάνιωσα που μίλησα τότε. Είναι προσωπικό θέμα», απάντησε σε σχετικό ερώτημα και μιλώντας για το ταξίδι του στην Παλαιστίνη είπε ότι είναι «τοξικότητα ότι με έχουν βαπτίσει εισαγόμενο, αλλά είμαι ο μόνος που έχει μιλήσει για τη σφαγή που γίνεται από το Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Θέλω να είμαι ωφέλιμος στην κοινωνία μου».

Για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «πρέπει επιτέλους αυτή η χώρα, μετά από τόσα χρόνια ευρωπαϊκών κονδυλίων, να πάει στο πάνω από το μισό, γιατί πάντα είναι στο κάτω μισό».
«Έχει φτάσει η στιγμή να έρθουν πολιτικοί που θα δίνουν κι όχι θα παίρνουν από τη χώρα» συμπλήρωσε και είπε ότι «ο κόσμος δεν είναι καλά εκεί έξω. Όντως μια μερίδα πάει καλά, όμως η μεγάλη πλειονότητα δεν είναι καλά».

«Πάντα την αγαπούσα και την πονούσα την Ελλάδα. Πιο πολύ αγαπώ τον κόσμο της. Έχει μια λεβεντιά, μια περηφάνεια», απάντησε ερωτηθείς «αν αγαπά την Ελλάδα».
Όσο για το καινούριο σπίτι του στην Αθήνα, είπε ότι θα μετακομίσει σύντομα σε αυτό και ανέφερε ότι «η πορεία από το καινούριο σπίτι μέχρι το Μαξίμου θα είναι ένα σύντομος περίπατος, αλλά μια μεγάλη αλλαγή για την Ελλάδα. Όταν μου λένε 'να σε δούμε πρωθυπουργό' τους λέω 'θα γίνουμε πρωθυπουργός'. Ένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυβερνά μόνος του».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline