Κυριακή 23 Ιουνίου 2024  04:37:30

Στρίμωγμα και ελλείψεις για το «πόθεν έσχες» Κασσελάκη, ο οποίος απαντά με αντιπερισπασμό. Ζητά δημοσίευση για το «πόθεν έσχες» του 2023 Πρωθυπουργού και ειδικό Debate μαζί του. Κύριο

Για την Κυβέρνηση και τη ΝΔ έχουν ανοίξει σοβαρά «θέματα παραλείψεων, ανακριβειών και παραβάσεων» από τον κ. Κασσελάκη, τα οποία πρέπει να αναδειχθούν δημόσια και επιπλέον να απασχολήσουν τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του Κράτους.

1.Γεωργιάδης: «Σε ενάμιση χρόνο δεν θα έχει να φάει» - Αναξιόπιστος λέει ο Ανδρουλάκης - Τι του καταλογίζει η Νέα Αριστερά.

Πόλεμος με δηλώσεις επί δηλώσεων ξέσπασε μετά το «κάτι σαν πόθεν έσχες» που παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχεται πυρά από όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις, ανταποδίδει τα πυρά με υψηλούς τόνους κατά του Πρωθυπουργού.

Στον ΣΥΡΙΖΑ επισήμως πανηγυρίζουν όπως καταγράφει το ρεπορτάζ. Παρόλα αυτά ο τρόπος που επέλεξε να δημοσιεύσει την οικονομική κατάστασή του «ερωτήματα δημιούργησε παρά φώτισε τα οικονομικά του δεδομένα, όπως παραδέχονταν σε κατ' ιδίαν συζητήσεις τους αργά το βράδυ της Δευτέρας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργοί».
ΣΥΡΙΖΑ: Έπεσε στο κενό η προσπάθεια σπίλωσης
Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του σημειώνει: «Τώρα λοιπόν που η προσπάθεια σπίλωσης του Στέφανου Κασσελάκη από το σύστημα Μαξίμου και τους παρατρεχάμενούς του έπεσε στο κενό, ήρθε η ώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει τις απαντήσεις που οφείλει καιρό τώρα».

Η Κουμουνδούρου καλεί τον Πρωθυπουργό για αρχή να δώσει στη δημοσιότητα «τα στοιχεία για την τωρινή περιουσιακή του κατάσταση για το 2022 και το 2023. Ας απαντήσει για τα 39 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή -και να μην ξεχάσει τον Βολταίρο-, ας απαντήσει για την offshore. Και να απαντήσει και για το κόμμα του με το μισό δισ. ευρώ χρέος στις τράπεζες και την πανάκριβη επικοινωνιακή του καμπάνια».

Οι δύο αναρτήσεις Κασσελάκη

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε δύο νέες αναρτήσεις. Στην πρώτη ανέφερε: «Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους: Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα. Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δισ. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη. Πώς; Με ποιου τα χρήματα; Απάτη τέλος σε όλα τα επίπεδα. Όλα στο φως».
«Μια απλή διαίρεση είναι»

Λίγη ώρα αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία καλεί τον Πρωθυπουργό να απαντήσει με πόσα μισόκιλα φέτα ισούνται τα 192.000 ευρώ που ξόδεψε μέσα σε ένα μήνα για διαφήμιση στη google η ΝΔ.

«Κύριε Πρωθυπουργέ, μέχρι να υπολογίσετε και να παρουσιάσετε το πόθεν έσχες σας για το 2022 και το 2023 όπως οφείλετε στον ελληνικό λαό, προτείνω μια πιο απλή μαθηματική πράξη, που είναι στον τομέα σας. Με πόσα μισόκιλα φέτα ισούνται τα 192.000 ευρώ που ξόδεψε μέσα σε ένα μήνα για διαφήμιση στη google το πιο υπερχρεωμένο κόμμα της Ευρώπης, το κόμμα σας; (Ελάτε, μια απλή διαίρεση είναι).
Γεωργιάδης: Παραμύθι η εικόνα του ζάμπλουτου

«Είπε η κυρία Τζάκρη ότι ο Κασσελάκης δεν χρωστάει σε κανέναν. Έχει δάνειο 1,8 εκατομμύρια. Ο άνθρωπος παρουσιάζει ότι έχει συνολικά επενδυτικά προϊόντα 3 εκατ., καταθέσεις 22.000 και πήρε σπίτι το 2024 μετά τη δήλωση δηλαδή, 1,8 εκατ. και χρωστάει 1,8 εκατ. Αν δεν το καταλάβατε ο κ. Κασσελάκης είναι και μέσα περίπου μισό εκατομμύριο» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν είναι η εικόνα ενός ζάμπλουτου Κασσελάκη από τα Χάμπτονς που δεν χρειάζεται να δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Είναι η εικόνα ενός ανθρώπου που έβγαλε κάποια στιγμή λεφτά και αν πράγματι με αυτά τα λεφτά, δεν έχει κρύψει κάπου αλλού κάποια άλλα, διάγει τον βίο που μας παρουσιάζει, σε ένα-ενάμιση χρόνο δεν θα έχει να φάει. Άρα κάτι δεν πάει καλά σε αυτό που παρουσιάζει. Έχει ανοίξει διάπλατα το μεγάλο ζήτημα της ασκήσεων ποινικής δίωξης εναντίον του» κατέληξε σχετικώς.

Ανδρουλάκης: Αναξιόπιστος ο Κασσελάκης

«Πώς μπορείς να είσαι αξιόπιστος όταν μιλάς για δίκαιο φορολογικό σύστημα, αλλά συγχρόνως έχεις βγάλει εκατομμύρια από offshore και φορολογικούς παραδείσους; Η αξιοπιστία στην πολιτική είναι να συμβαδίζουν τα λόγια με τις πράξεις και τα έργα σου», επεσήμανε στη δική του αντίδραση ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Δεν ζητούμε το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη γιατί κάνουμε κουτσομπολιό. Υπάρχουν θεσμοί διαφάνειας στη Βουλή των Ελλήνων. Όφειλε, όπως ο κάθε πολιτικός αρχηγός, ο κάθε βουλευτής, μόνος του να πάει να το καταθέσει εξαρχής» τόνισε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ.

Νέα Αριστερά: Χορηγός του Μητσοτάκη

«Με ευθύνη του κ. Κασσελάκη λίγες μέρες πριν από τις εκλογές η χρεοκοπημένη ΝΔ πήρε πάσα για την αλλαγή της ατζέντας. Ο ίδιος είχε φροντίσει διαρκώς να προβάλει την οικονομική του κατάσταση με την προκλητική επίδειξη πλούτου και τον δανεισμό των κομματικών ΜΜΕ. Άφησε το θέμα να σέρνεται και τελικά απάντησε με μισά στοιχεία που σε καμία περίπτωση δεν είναι πόθεν έσχες» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά.
«Την στιγμή που ο κόσμος της εργασίας και η κοινωνική πλειοψηφία τα βγάζει με δυσκολία παρακολουθούμε έναν διαγωνισμό εκατομμυρίων, δανείων και αδιευκρίνιστων ποσών να σφυρίζουν δίπλα μας. Για άλλη μια φορά ο κ. Κασσελάκης αναδεικνύεται σε χρυσό χορηγό του κ. Μητσοτάκη» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline