Σάββατο 22 Ιουνίου 2024  14:02:34

Όλο και σκληραίνει το οργανωμένο έγκλημα κατά της Αστυνομίας. Με ευκολία σηκώνουν πιστόλια- καλάσνικωφ εναντίον αστυνομικών και τώρα επιτίθενται κατά περιπολικών. Τα νέα κρούσματα. Κύριο

Εύβοια: Επεισοδιακή καταδίωξη με ανταλλαγή πυρών – Οι κακοποιοί έπεσαν πάνω στο περιπολικό.

Απίστευτες σκηνές στην Εύβοια με κακοποιούς να εμβολίζουν το περιπολικό, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για ανταλλαγή πυρών – Πώς έγινε το περιστατικό

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Εύβοια, όπου αστυνομικοί καταδίωξαν κακοποιούς και ευτυχώς στάθηκαν τυχεροί, αφού δεν τραυματίστηκε κανένας τους.
Aρχικά, οι άνδρες της ασφάλειας προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το ύποπτο όχημα που κινούταν στην περιοχή του πάρκου του Δέλτα, κάνοντας αρχικό σήμα.

Έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη

Οι επιβαίνοντες, ωστόσο, αγνόησαν τις εντολές των αστυνομικών και κάπως έτσι ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη, που συνοδεύθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, με ανταλλαγή πυρών.
Έπεσαν πάνω στο όχημα της αστυνομίας
Μαρτυρίες δε αναφέρουν, ότι οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το περιπολικό και με τα όπλα προτεταμένα επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν το καταδιωκόμενο όχημα, το οποίο κινήθηκε προς το μέρος τους και λίγο έλειψε να τους πατήσει. Όμως, οι καταδιωκόμενοι κατάφεραν υλικές ζημιές στο περιπολικό, αφού στάθηκε ως «εμπόδιο» στο δρόμο τους και έπεσαν επάνω του.

21.5.2024 Αστυνομικός τραυματίστηκε από την επίθεση εναντίον δύο περιπολικών αργά χθες Κυριακή το βράδυ στην Πλατεία Νερού, στα όρια Φαλήρου – Καλλιθέας, στη διάρκεια ελέγχου για συνωστισμό ατόμων.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την αστυνομία, γύρω στις 21.30, δύο περιπολικά της Αμεσης Δράσης μετέβησαν για έλεγχο στην περιοχή καθώς υπήρξαν αναφορές για συνωστισμό ατόμων.

Ωστόσο, μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και μπουκάλια από τους συγκεντρωμένους και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το σημείο.
Από την επίθεση έσπασαν δύο τζάμια των περιπολικών ενώ προκλήθηκαν φθορές στα οχήματα. Από τα θραύσματα των τζαμιών τραυματίστηκε ελαφρά αστυνομικός.
Δεν υπάρχουν, μέχρι στιγμής, πληροφορίες για μεταφορά του στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχουν επίσης αναφορές για συλλήψεις ή προσαγωγές.

3.6.2024..Χαλάνδρι: Αστυνομικοί εγκατέλειψαν το περιπολικό μετά από επίθεση με πέτρες

Αστυνομική επιχείρηση στο Χαλάνδρι. Εγκατέλειψαν το περιπολικό μετά από επίθεση με πέτρες.

Επίθεση με πέτρες έξω από καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι δέχθηκε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, το οποίο έσπευσε στο σημείο μετά από σήμα για διατάραξη που έλαβε από το Κέντρο Επιχειρήσεων Περιπολικών του ομώνυμου Αστυνομικού Τμήματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το περιπολικό έφτασε στον καταυλισμό Ρομά στην οδό Σαραντοπόρων, στο Χαλάνδρι, όταν άρχισε να δέχεται επίθεση με πέτρες και ξύλα από μέλη του καταυλισμού.

Οι δύο αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν στο σημείο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απεμπλακούν και να εγκαταλείψουν το περιπολικό. Οδηγός και συνοδηγός, λαμβάνοντας μέτρα κάλυψης και αυτοπροστασίας, κινήθηκαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Για το συμβάν στο Χαλάνδρι ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράστης το οποίο ζήτησε ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Βορειοανατολικής Αττικής και περιπολία των ΟΠΚΕ.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν στους συναδέλφους τους και τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο. Στην ευρύτερη περιοχή, που είχε εγκαταλειφθεί το περιπολικό, πήγε ο επόπτης της ομάδας ΟΠΚΕ, θέτοντάς το πάλι σε λειτουργία.
Ο επόπτης, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα της αστυνομίας, ενώ έγιναν και τρεις συλλήψεις οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline