Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024  22:19:14

Οι Ευρωεκλογές των θαυμάτων: Το Politico για το μέλλον της -Λατινοπούλου- Η κτηνοτρόφος από τον Εβρο Γαλάτω Αλεξανδράκη στις Βρυξέλλες. Η εκλογή με το πλαστό όνομα του στρατηγού. Κύριο

Ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος λέει μετά την κάλπη «Δεν είμαι εγώ αυτός που εκλέξατε με την Ελληνική Λύση».

Ο ίδιος καλεί να σταματήσουν τα τηλεφωνήματα συγχαρητηρίων - «Παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ» ξεκαθαρίζει

Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση εξελέγη ξανά ο Εμμανουήλ Φράγκος, ωστόσο τα συγχαρητήρια δέχεται ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος όπως λέει ο ίδιος μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, «δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic). Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Φραγκούλη Φράγκου:

Οι ευρωβουλευτές της Ελληνικής Λύσης:

2.--Politico για Λατινοπούλου: Η Ελλάδα στέλνει στην Ευρωβουλή τη μιμήτρια της Μελόνι

Το διεθνές μέσο χαρακτηρίζει την επιτυχία του κόμματος της Λατινοπούλου σαν τη μεγαλύτερη έκπληξη των Ευρωεκλογών στην Ελλάδα

Την είσοδο της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην Ευρωβουλή, έπειτα από το ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα της, «Φωνή Λογικής» στις Ευρωεκλογές της Κυριακής, σχολιάζει σε άρθρο του το Politico. Όπως αναφέρει, το κόμμα της Λατινοπούλου αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη της ισχυρής επίδοσης που σημείωσε η ακροδεξιά στην Ελλάδα.

Η «Φωνή Λογικής» κατάφερε να εξασφαλίσει μια έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την ψηφοφορία, την οποία θα λάβει η αμφιλεγόμενη ηγέτης του, Αφροδίτη Λατινοπούλου, συνεχίζει το Politico, προσθέτοντας πως «η 33χρονη είχε διαγραφεί από το κυβερνών κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία, το 2022 μετά από σχόλια που έκανε σε βάρος των παχύσαρκων ανθρώπων. Είναι κατά των αμβλώσεων, κατά της μετανάστευσης και θέλει να απαγορεύσει στα μέλη της LGBTQ κοινότητας να εργάζονται στο εκπαιδευτικό σύστημα».

«Η Λατινοπούλου τράβηξε επίσης τα βλέμματα για την ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο που κρατούσε ένα καρπούζι, αντιγράφοντας την ανάλογη ανάρτηση της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι την ημέρα των εκλογών στην Ιταλία, στο οποίο κινηματογραφήθηκε κρατώντας δύο καρπούζια».

Το Politico κάνει αναφορά και στην επίδοση της «Νίκης», που είχε σαν αποτέλεσμα να αναδειχθεί ευρωβουλευτής ο Νίκος Αναδιώτης: «Το υπερορθόδοξο και υπερσυντηρητικό κόμμα Niki (Νίκη) κέρδισε επίσης αρκετές ψήφους για να στείλει έναν ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες. Το κόμμα θα εκπροσωπηθεί από το πρώην μοντέλο και γυμναστή Νίκο Αναδιώτη. Πέρυσι, ο Αναδιώτης δήλωσε ότι είναι κατά της νομοθεσίας της Νέας Δημοκρατίας για τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία».

3.Ευρωεκλογές 2024: Γαλάτω Αλεξανδράκη - Η μυστηριώδης κτηνοτρόφος που εξελέγη με την Ελληνική Λύση
Δεν έχει κάνει καμία δήλωση ακόμα

Μια 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος από τον Έβρο εξελέγη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση, σε μια από τις εκπλήξεις της κάλπης.
Πρόκειται για την Γαλάτω Αλεξανδράκη, η οποία συγκέντρωσε 51.237 ψήφους, καθώς το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου διπλασίασε τα ποσοστά του στον Έβρο.

Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος: «Δεν είμαι εγώ αυτός που εκλέξατε με την Ελληνική Λύση»
Η κυρία Αλεξανδράκη δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μετά το αποτέλεσμα, ενώ δεν έχει δοθεί και καμία φωτογραφία της στα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να αποτελεί μία Ευρωβουλευτή «σκιά».
Διατηρεί κρεοπωλείο με τον γιο της

Σύμφωνα με το ievros.gr, η 76χρονη έχει καταγωγή από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, που ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου διατηρεί κρεοπωλείο με τον γιο της Αλέξανδρο Αλεξανδράκη.

Όπως αναφέρει κα το τοπικό σάιτ reportal.gr, η κυρία Αλεξανδράκη απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά και κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν θέλει ακόμη να μιλήσει δημόσια.
Έτσι, άγνωστο παραμένει γιατί η συνταξιούχος κατέβηκε στις εκλογές και εάν θα πάει τελικά στις Βρυξέλλες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline