Κυριακή 23 Ιουνίου 2024  22:42:17

Ασόβαροι μας τρέλαναν με τον παθιασμένο έρωτα τους και ως μεσήλικες, για να φτάσουν ,σύντομα, σε νέο χωρισμό. Τζένιφερ Λόπεζ (1969) και Μπεν Άφλεκ (1072) ζουν πάλι χωριστές ζωές. Κύριο

Όλα δείχνουν πως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ οδηγούνται σταδιακά στον νέο χωρισμό.

1. Αδοξη φαίνεται να είναι και η επανάληψη ενός παθιασμένου έρωτα, που ξαναζεστάθηκε προσωρινά μετά δεκαετίες..Η Τζένιφερ Λόπεζ )24.7.1969)και ο Μπεν Άφλεκ (15.8.1972), μεσλήλικεςμ πλέον, ερωτεύτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χώρισαν, παντρεύτηκαν με άλλους, έκαναν παιδιά, ξαναέσμιξαν σχεδόν 30 χρόνια μετά και μας έκαναν να πιστεύουμε ξανά σε παραμύθια. Ίσως μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης της εποχής μας.18 Μαΐ

οδεύει σε bad ending

«Εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο» λέγαμε και ξαναλέγαμε και το πιστεύαμε. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ερωτεύτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χώρισαν, παντρεύτηκαν με άλλους, έκαναν παιδιά, ξαναέσμιξαν σχεδόν 30 χρόνια μετά και μας έκαναν να πιστεύουμε ξανά σε παραμύθια. Ίσως μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης της εποχής μας.
Αναμένοντας, όπως όλα δείχνουν, την επιβεβαίωση για τον χωρισμό των «Bennifer», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούνται ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ, συνειδητοποιούμε για ακόμη μία φορά πως δεν έχουν όλα τα παραμύθια happy end.

Μπεν Άφλεκ: Το στρες από τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ τον έχει γεράσει, υποστηρίζει πλαστικός χειρουργός
Οι φωτογραφίες του Μπεν Άφλεκ που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, δείχνουν τον ηθοποιό παραμελημένο και ταλαιπωρημένο.
Ο άλλοτε κομψός σταρ του Χόλιγουντ δείχνει μάλλον, επηρεασμένος από την τροπή που έχει πάρει ο γάμος του με τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Σύμφωνα με πλαστικό χειρουργό που μίλησε πριν μερικές ημέρες στο RadarOnline και ονομάζεται Ρόμπερτ Ντόρφμαν, η κακή ψυχολογική κατάσταση του Μπεν Άφλεκ φαίνεται πως έχει επηρεάσει και την εμφάνισή του.
«Το άγχος και η πίεση επηρεάζουν το σώμα. Φαίνεται αδυνατισμένος και γερασμένος. Περνάει πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες και δείχνει στρεσαρισμένος, οπότε αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι κάνει το άγχος και η κακή ψυχολογία. Έχουν αντίκτυπο στα μαλλιά και το δέρμα σας», εξηγεί αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η γενική υγεία σας και η διάθεσή σας προκαλούν χημικές αλλαγές στον οργανισμό που επηρεάζουν ολόκληρο το σώμα σας, οπότε πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε το στρες είναι να ξεκινήσετε την άσκηση, να τρώτε υγιεινά και να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε άφθονα αντιοξειδωτικά».
Τέλος, ο πλαστικός χειρουργός.... καθησύχασε τους θαυμαστές του σταρ ότι, δεδομένου του DNA του και των γονιδίων του, δεν θα αργήσει να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση, αν προσέξει λίγο.
«Ο Μπεν έχει εξαιρετική βάση και με κάποια ιατρική θεραπεία δέρματος ή μπότοξ μπορεί να δείχνει υγιής σε ελάχιστο χρόνο»,

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να έχουν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον, καθώς οι φήμες περί διαζυγίου φουντώνουν. Το ζευγάρι επανενώθηκε μετά από πολλά χρόνια που ζούσαν χωριστά και ενώ αρχικά, ο έρωτάς του έδειχνε πως δεν έχει «σβήσει», τελικά αποδείχθηκε πως η απόσταση μεταξύ τους δεν λειτούργησε θετικά.

Όπως όλα δείχνουν, βρίσκονται και οι δύο σε διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους, ενώ πηγή από το περιβάλλον τους αναφέρει πως θέλουν να πάρουν λίγο χρόνο χώρια, για να δουν αν αυτή η σχέση είναι σωστή και για τους δύο.
Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους, ο τρόπος ζωής που έχει επιλέξει ο καθένας τους δεν ταιριάζει με του άλλου, ενώ ο Μπεν Άφλεκ λέγεται πως «πιέζεται» από τις καθημερινές απαιτήσεις της συζύγου του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline