Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024  16:55:31

Νοσηλεύεται από τις 29 Μαρτίου.... Παγώνη για Δημήτρη Κόκκοτα: Η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος, γιατί προέκυψαν επιπλοκές. Κύριο

Τι λέει η Ματίνα Παγώνη για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή, που δοκιμάζεται επί τρεiς μήνες τώρα, ευτυχώς πλέον, εκτός MΕΘ.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, εξηγώντας πως χρειάζεται κι άλλο χρόνο για ανάρρωση. Δεν υπήρξε ακόμα η συνεχής βελτίωση και ανάκαμψη από την περιπέτεια υγείας τέλη Μαρτίου, που έπληξε τον γνωστό τραγουδιστή.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και τόνισε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
«Σας το έχω πει, είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω πει και από την αρχή. Υπάρχει μια σταθερότητα, όσον αφορά την κατάστασή του, την κλινική του εικόνα. Όμως, η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές, οι οποίες αντιμετωπίζονται από την αρχή. Θέλει τον χρόνο του και νομίζω ότι ο ίδιος ο οργανισμός είναι αυτός που πρέπει να αντιδράσει για να βελτιωθεί η κατάστασή του και να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως καθημερινά του γίνονται εξετάσεις, ενώ ανέφερε πως εξ' αρχής, υπήρχαν επιπλοκές.
«Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι καθημερινά γίνονται οι απεικονιστικές εξετάσεις, όσον αφορά την πορεία της γνώσης του εγκεφάλου. Οι επιπλοκές δεν έγιναν τώρα, υπήρχαν από την αρχή. Από την αρχή υπήρχαν αυτά τα προβλήματα και γι' αυτό λέμε ότι θέλει χρόνο, ούτως ώστε σιγά σιγά να μπορούν να αποκατασταθούν. Από την αρχή, η κλινική του εικόνα ήταν αυτή, σιγά σιγά βέβαια βελτιώνεται», εξήγησε.

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Τα περιστατικά αυτά είναι βαριά και για αυτό σας είπα ότι χρειάζονται χρόνο. Πιστεύω να βοηθήσει ο οργανισμός του και σιγά σιγά να μπορέσει ο άνθρωπος να βελτιωθεί και να πάει σπίτι του».

Τέλος, τόνισε ότι χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για να παρακολουθείται από γιατρούς. «Προς το παρόν, χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο, να παραμείνει στη ΜΑΦ και να παρακολουθείται από την συγκεκριμένη ομάδα των γιατρών. Αυτοί θα αποφασίσουν με την εξέλιξη της κλινικής του κατάστασης, αν αυτό θα διαρκέσει και πόσο μεγάλο διάστημα ακόμα θα πάρει. Πιστεύω ότι θέλει χρόνο, χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορεί να πάει αυτή τη στιγμή σε Κέντρο Αποκατάστασης, εάν δεν γίνουν ακόμη κάποια πράγματα από την ιατρική ομάδα που παρακολουθείται», είπε κλείνοντας.

31.5.2024...Καλύτερα, εκτός ΜΕΘ ο Δημ. Κόκκοτας, σε νοσηλεία από 29/3 που θα διαρκέσει

Γράφτηκε από τον NonPaperNews
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 01:52

........Δημήτρης Κόκοτας: Βγήκε από την Εντατική, μπήκε σε ΜΑΦ

«Είναι μία σταθερή κλινική κατάσταση, χρειάζεται χρόνο» είπε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.
Βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Δημήτρης Κόκοτας, με την κατάστασή του να είναι κλινικά σταθερή.
«Υπάρχει μία είδηση που προέκυψε τώρα και θα την μεταφέρουμε. Είναι μια χαρούμενη είδηση. Μετά από δυο μήνες στη ΜΕΘ, πήγε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και έχει αρχίσει σιγά-σιγά να έχει πιο συνειδητές αντιδράσεις. Ακούω ότι ακόμα και να χασμουρηθεί προσπαθεί» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Η Ματίνα Παγώνη από την πλευρά της είπε: «Ο Δημήτρης Κόκοτας από προχθές μεταφέρθηκε στη ΜΑΦ. Στη ΜΑΦ όταν μεταφέρεται ένας άρρωστος έχει περισσότερες ώρες επισκεπτήριο. Είναι μία σταθερή κλινική κατάσταση, χρειάζεται χρόνο, οι εξετάσεις και ο έλεγχος θα συνεχίζονται να γίνονται.
Την έξοδό του από τη ΜΕΘ επιβεβαίωσε και η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη Κόκκοτα μιλώντας στη «Super Κατερίνα. «Περιμένουμε τα καλύτερα. Είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας» είπε χαρακτηριστικά.

20.5.2024..«Ο Δημήτρης Κόκοτας περιμένουμε να βελτιωθεί»

Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ επεσήμανε: «Περιμένουμε να περάσουν οι ημέρες για να δούμε την αντίδραση του οργανισμού του. Γίνονται απεικονιστικοί έλεγχοι για να δείξουν την πορεία. Βεβαίως η αναμονή είναι μεγάλη. Το έχουμε πει από την αρχή, σε αυτά τα περιστατικά κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά, θα περιμένουμε να βελτιωθεί».

Σε ερώτηση για το πότε θα περιμένουμε εξελίξεις ανέφερε: «Καθημερινώς γίνονται εξετάσεις. Τον Δημήτρη τον έχουν ξυπνήσει, έχει δική του αναπνοή, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα. Γίνεται ο απεικονιστικός έλεγχος, παρακολουθούν τον εγκέφαλο. Σιγά σιγά περιμένουν αντιδράσεις. Αυτά μπορώ να πω».
Για τα επόμενα βήματα που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις είπε: «Πρέπει να αρχίσει σταδιακά να αντιδρά και στα υπόλοιπα ερεθίσματα».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline