Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024  22:47:26

Διαστημικός ο άλτης Μόντο ο Ντουπλάντις, εκτόξευσε παγκόσμιο-ολυμπιακό ρεκόρ με το ασύλληπτο.... 6,25. Ιπτάμενος ο Μανόλο Καραλής στην τρίτη θέση του κόσμου με 5,90. Κύριο

Μετά τη βέβαιη πρωτιά του, έβαλε πλώρη για το Παγκόσμιο ρεκόρ τοποθετώντας τον πήχη στα 6,25, δηλαδή ένα εκατοστό πάνω από το δικό του προηγούμενο ρεκόρ. Στα δύο πρώτα άλματα πήγα ψηλά, αλλα ήταν μακριά από τον πήχη με αποτέλεσμα να τον ρίξει.

Στην τρίτη όμως προσπάθεια τον ξεπέρασε γράφοντας για ακόμα μια φορά ιστορία. Έχει ανεβάσει ήδη εννιά εκατοστά το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ και ταβάνι του μοιάζει να είναι ο ουρανός, το διάστημα όλο..

Ο ασυναγώνιστος Μόντο Ντουπλάντις ξεπέρασε τα 6,25μ, έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ και πήρε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Είναι ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στο επί κοντώ. Είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών σε όλα τα αθλήματα. Ο Μόντο Ντουπλάντις είναι απλά ασυναγώνιστος.

Ο μύθος αθλητής του επί κοντώ έγραψε για μια ακόμα φορά ιστορία καταρρίπτοντας το δικό του Παγκόσμιο ρεκόρ στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Για την ακρίβεια έκανε δύο ρεκόρ σε έναν αγώνα. Αρχικά έσπασε το Ολυμπιακό ρεκόρ που ήταν 6,04μ και ανήκε στον Τιάγκο Μπραζ από το Ρίο το 2016. Αφού είχε εξασφαλίσει το χρυσό έβαλε τον πήχη στα 6,10μ. και τον πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες.

Μετά έβαλε πλώρη για το Παγκόσμιο ρεκόρ τοποθετώντας τον πήχη στα 6,25, δηλαδή ένα εκατοστό πάνω από το δικό του προηγούμενο ρεκόρ. Στα δύο πρώτα άλματα πήγα ψηλά, αλλα ήταν μακριά από τον πήχη με αποτέλεσμα να τον ρίξει.
Στην τρίτη όμως προσπάθεια τον ξεπέρασε γράφοντας για ακόμα μια φορά ιστορία. Έχει ανεβάσει ήδη εννιά εκατοστά το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ και ταβάνι του μοιάζει να είναι ο ουρανός, το διάσγτνμα όλο..

2. Η «πτήση» του Μανόλο Καραλή στην τρίτη θέση του κόσμου με 5,90.

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινος» ο Καραλής στο επί κοντώ

Το άλμα που έφερε τον Εμμανουήλ Καραλή στην τρίτη θέση του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο Εμμανουήλ Καραλής χάρισε άλλη μια μεγάλη επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό καθώς κατάφερε να σκαρφαλώσει στο τρίτο σκαλί του βάθρο στο άλμα επι κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Το άλμα που χάρισε στον ιπτάμενο Μανόλο τη σπουδαιότερη μέχρι σήμερα διάκριση στην καριέρα του ήταν στα 5,90μ., πολύ κοντά στο δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που είναι στα 5,93.

Το άλμα

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε άκρως εντυπωσιακά τον αγώνα, περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 5.50μ, τα 5.70μ, τα 5.80μ, 5.85μ. και τα 5.90μ.Ακολούθως, απέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια στα 5.95μ, τα οποία αποφάσισε να αφήσει, για να δοκιμάσει την τύχη του στα 6.00μ. Οι δύο προσπάθειές του εκεί δεν ήταν επιτυχημένες, όμως τα 5.90μ ήταν αρκετά για να τον φέρουν στο βάθρο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline