Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024  22:14:26

Καλό παιδί, κούκλος αλλά και στα βήματα του Ρέμου. Κωνσταντίνος Αργυρός: «Αποκαλυπτήρια» της ΑΑΔΕ σε συναυλία του στα Χανιά – Δύο επιχειρήσεις δεν έκοβαν αποδείξεις. Κύριο

Διαπιστώθηκε, αναμφισβήτητα, η μη έκδοση μεγάλου αριθμού αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούσαν το χώρο μεγάλης εκδήλωσης που διεξήχθη την Δευτέρα 5 Αυγούστου στο κέντρο της πόλης των Χανίων (συναυλία Κωνσταντίνου Αργυρού).

Δεν είναι ο μόνο γνωστός τραγουδιστής με ανάλογα προβλήματα σε συναυλία του, που διαπίστωσαν εφέτος΄ έλεγχοι της Εφορίας, όπως σε πολλές άλλες προηγουμένως αρχής γενομένης από τον Αντ. Ρέμο. Πρόσφατα έφοδο έκαναν οι Ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο πλαίσιο διενέργειας προληπτικών ελέγχων σε χώρο που γινόταν η μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού για την έκδοση αποδείξεων, τιμολογίων κλπ κλπ.. Οι έρευνες είχαν ως αποτέλεσμα σε δύο επιχειρήσεις να επιβληθούν σημαντικά πρόστιμα.

2,Κατά την επίσημη ανακοίνωση, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, στα πλαίσια διενέργειας προληπτικών Ελέγχων, για την έκδοση φορολογικών στοιχείων, διαπίστωσαν την μη έκδοση μεγάλου αριθμού αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούσαν το χώρο μεγάλης εκδήλωσης που διεξήχθη την Δευτέρα 5 Αυγούστου στο κέντρο της πόλης των Χανίων (συναυλία Κωνσταντίνου Αργυρού).

Σύμφωνα με το zarpanews.gr οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, εφαρμόζοντας το μέτρο αναστολής λειτουργίας, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σφράγιση για 48 ώρες μίας εξ αυτών και να επιβάλουν πρόστιμο σε ακόμη μία. Και οι δύο επιχειρήσεις δραστηριοποιούνταν μέσα στο χώρο της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται, με σκοπό την συμμόρφωση των επιχειρήσεων, για την διασφάλιση των δημοσίων εσόδων.
Από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, υπενθυμίζεται στους φορολογούμενους πολίτες, ότι, στο πλαίσιο της φορολογικής δικαιοσύνης, οφείλουν να απαιτούν την έκδοση απόδειξης σε κάθε αγορά τους και ότι έχουν το δικαίωμα να μην καταβάλουν το αντίτιμο, όταν δεν λάβουν απόδειξη από το Ταμειακό Σύστημα της επιχείρησης.
Δεν αρκεί η απόδειξη του POS της τράπεζας, σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline