Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024  22:05:59

Βωμολόχος και πάλι ο Στ. Τσιτσιπάς με χυδαίες ύβρεις κατά του πατέρα του και πάλι, δημόσια. Όπως επίσης και κατά της μητέρας του άλλες φορές. Κύριο

Αήθη, πεζοδρομιακά ξεσπάσματα του διεθνούς τενίστα, χωρίς ντροπή, αυτοσεβασμό και αυτοσυγκράτηση.

Έξαλλος ο Τσιτσιπάς – Έδιωξε τον πατέρα του: «Θα γαμ@@@@».
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, βωμολόχος και αμετροεπής, εξοργίστηκε λέει με τον πατέρα του και του ζήτησε να φύγει από το στάδιο για να συνεχίσει να αγωνίζεται. Οχι με τρόποι απλώς επιτακτικό αλλά χυδαίο απολύτως.
Ξέφυγε, για άλλη μία φορά, δημόσια μάλιστα. ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ στην αναμέτρηση με τον Κέι Νισικόρι όπου ξέσπασε κατά του πατέρα του, Απόστολου.
«Γ@@σου! Θα γ@@@θεις! Να πας να γ@@@θεις!», φώναζε προς το μέρος του πατέρα του και στη συνέχεια του είπε:

«Να φύγεις από το στάδιο τώρα! Αν δεν φύγεις από το στάδιο δεν παίζω! Βγες έξω από το στάδιο αυτή τη στιγμή!».

Τελικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς έφυγε από τις κερκίδες λίγο πριν το τέλος του πρώτου σετ στο οποίο ο Στέφανος έχασε με 6-4. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος τενίστας τα βάζει με τους γονείς του καθώς στο παρελθόν έχει μαλώσει εν ώρα αγώνα και με τη μητέρα του αλλά και με τον πατέρα του.

20.5.2023.Έξαλλος με την μητέρα του ο Τσιτσιπάς: «Μην μου μιλάς στα ρώσικα, φύγε από το γήπεδο - Είσαι «μ@@@μενη»;»

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άντεξε τις παρατηρήσεις της μητέρας του από την εξέδρα στο κορτ της Ρώμης, την έβρισε και της ζήτησε να αποχωρήσει!

Μετά από τον πατέρα του με τον οποίο τα έχει βάλει κατά καιρούς ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα έχωσε και στη μητέρα του.

Κατά την διάρκεια του ημιτελικού της Ρώμης ο Έλληνας τενίστας δεν άντεξε άλλο να ακούει παρατηρήσεις από τη μητέρα του στα ρώσικα, την έβρισε και της είπε να φύγει από το box.

Συγκεκριμένα όταν ο Ρώσος έκανε με μπρέικ το 6-5 στο 1ο σετ ο Τσιτσιπάς γύρισε και είπε στην Τζούλια:

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μαλακισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου"».

Απίθανα πράγματα στη Ρώμη! Είχε πολλά νεύρα ο Έλληνας αφού ο Ρώσος είναι ο πιο μεγάλος του αντίπαλος. Θυμίζουμε πριν τον αγώνα ο Μεντβέντεφ αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Τσιτσιπά.

Μετά από όλα αυτά η μητέρα του έφυγε από το box και πήγε στην εξέδρα.

Έξαλλος με τη μητέρα του ο Τσιτσιπάς: «Φύγε από το γήπεδο καλύτερα, μαλα@@σμένη είσαι;»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε έξω φρενών με τη μητέρα του και της ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.
• Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ 0-2 σετ
• Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ: Τα highlights

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline