Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024  22:11:07

Μαστιγωτικός χθες ο Μίλτος Τεντόγλου και γι' αυτούς: Αθάνατοι και βαρόνοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, πολύ συχνά ....ακατάλληλοι –επιπόλαιοι για ορισμένα αθλήματα,. Ποιά είναι και γιατί... Κύριο

Με την γνωστή του ευθύτητα και ειλικρίνεια δεν έκρυψε λόγια και αλήθειες, για όσα αντιφατικά και παράλογα συχνά βιώνουν ο ίδιος και εκατοντάδες αθλητές του στίβου και ειδικότερα του άλματος εις μήκος..

Ειδικότερα,. οΜίλτος Τεντόγλου στη συνέντευξη Τύπου επιτέθηκε δικαιολογημένα κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου τονίζοντας ότι δεν υπολογίζει τους αθλητές στις αλλαγές που θέλει να φέρει στο μήκος και ότι μεροληπτεί υπέρ των δρομικών αγωνισμάτων.

Δίχως αμφιβολία είναι ο απόλυτος σταρ του άλματος εις μήκος και ένας από τους πλέον αγαπητούς αθλητές στον κόσμο. Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει αν μη τι άλλο κάθε λόγο να μιλάει και σπάνια θα τον ακούσει κάποιος να παραπονιέται.
Μάλιστα, όταν το κάνει πάντα έχει έναν καλό λόγο. Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες ρωτήθηκε από Βρετανό δημοσιογράφο για το ένα έχει εικόνα για τις αλλαγές που σκέφτεται να φέρει η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Για την ακρίβεια το ερώτημα αφορούσε την βαλβίδα και εάν πιστεύει ότι θα παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν. Για την ακρίβεια το ερώτημα αφορούσε εάν κάποιος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του έχει πει κάτι περισσότερο επειδή είναι ένας από τους αθλητές που έχουν εκφραστεί ξεκάθαρα αρνητικά.
Η απάντηση του Μίλτου Τεντόγλου ήταν αποστομωτική: «Θα ήθελα να παραμείνουν όλα ίδια. Δεν έχω ενημέρωση. Δεν μας λένε ποτέ τίποτα. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία παίρνει πολλές λάθος αποφάσεις τελευταία. Προωθούν τα δρομικά αγωνίσματα. Αγνοούν εντελώς τα άλματα και τις ρίψεις.

Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Ήδη υπάρχουν πολλές αλλαγές που κάνουν το αγώνισμα εντελώς διαφορετικό με αυτό που ήταν. Για παράδειγμα δεν έχω την επιλογή να χρησιμοποιήσω τα παπούτσια με τα οποία θέλω να κάνω τα άλματά μου. Τα οποία είναι τα παπούτσια για σπριντ. Το 90% του άλματος εις μήκος είναι τρέξιμο και δεν έχω την επιλογή να φορέσω τα παπούτσια που θέλω τα οποία μπορούν να τα φορέσουν οι αθλητές των 100 και των 200 μέτρων.
Δεν μας ενημερώνουν. Πιστεύω ότι μπορεί να πάμε σε μία διοργάνωση και να μας πουν αλλάξαμε τη βαλβίδα, είναι διαφορετική τώρα. Τι να πω; Θα δούμε»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline