Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024  22:06:11

Αρχισε ο πολιτικός και ο άλλος τζόγος, των στοιχημάτων, για την νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ. Πρώτο δίδυμο οι Δούκας και Ανδρουλάκης. Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ σύμφωνα με τις στοιχηματικές Εταιρείες. Κύριο

Ορισμένοι επιμένουν ότι δεν υπάρχουν βέβαιες και σίγουρες πρωτιές ή καταλήψεις στις πρώτες θέσεις.

Τα νέα δεδομένα για τις εκλογές αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ αναμένουν όλοι περί το τέλος Αυγούστου με το νέο πολιτικό σκηνικό στην χώρα και τα νέα γκάλοπ.

Όλα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από τα τέλη Αυγούστου.Κάτι λιγότερο από δύο μήνες έχουν απομείνει για τις εκλογές στο ΠαΣοΚ. Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα μέλη του κόμματος θα ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου προέδρου και εάν χρειαστεί ο δεύτερος γύρος θα γίνει στις 13 του ίδιου μήνα. Υπάρχει μεν ο Αύγουστος χαλαρός και με έμφαση στις διακοπές, Χωρίς ιδιαίτερες πρωτοβουλίες των υποφήφιων και των επιτελείων τουε, οι οποίοι-οποίες περιορίσθηκαν σε ορισμένες επισκέψεις και σε μικρές συγκεντρώσεις, κυρίως σε τόπους νησιωτικούς και παραθεριστικούς γενικώς με τον τύπο τη ελεύθερης προσέλευσης-συζήτησης,

Η αποχώρηση της Μιλένας Αποστολάκη από την διαδικασία έχει αφήσει επτά υποψήφιους στην κούρσα. Πρόκειται για τους Νίκο Ανδρουλάκη, Μιχάλη Κατρίνη, Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, Άννα Διαμαντοπούλου, Νάντια Γιαννακοπούλου και Γιάννη Κανελλάκη.ι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη ετοιμάσει τα ειδικά στοιχήματα για τις εκλογές και οι αποδόσεις δείχνουν δύο ξεκάθαρα φαβορί. Πρώτος είναι ο Χάρης Δούκας και ακολουθεί με μικρή διαφορά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παύλος Γερουλάνος ακολουθούν με μικρή σχετικά απόσταση, ενώ οι άλλοι τρεις είναι ξεκάθαρα πιο πίσω.

Τα ποσοστά της Stoiximan για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ:
• Χάρης Δούκας: 1.95
• Νίκος Ανδρουλάκης: 2.60
• Άννα Διαμαντοπούλου: 5.00
• Παύλος Γερουλάνος: 6.00
• Μιχάλης Κατρίνης: 17.00
• Νάντια Γιαννακοπούλου: 30.00

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline