Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024  22:05:31

Ο Στ. Κασσελάκης από Μυκόνου συνεχίζει την βεντέτα για το ΕΣΥ-νοσοκομεία με τον Αδ. Γεωργιάδη. Νέος καλοκαιρινός στόχος του ο Άκης Σκέρτσος. Κύριο

Κασσελάκης δηκτικός: «Βατερλώ Γεωργιάδη η περιοδεία στα νοσοκομεία – Νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου».

Με μια σκωπτική δήλωση, μέσω X, ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να σχολιάσει την περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη στα νοσοκομεία των Δωδεκανήσων, συνεχίζοντας έτσι την πολιτική σύγκρουση με τον υπουργό Υγείας.,που το ν κατηγόρησε για υποκριτική αντιπολίτευση από τις διακοπές του στη Μύκονο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει στην ανάρτησή του ότι δυο συνεχόμενες χρονιές έκανε περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου «και είδα από κοντά τα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, την εγκατάλειψη, την έλλειψη υποδομών, την υποστελέχωση, την υπερπροσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν μόνοι, χωρίς κράτος».

«Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του»
«Ο Άδωνις Γεωργιάδης νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου ("Χρήστο γράφε") στα νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία. Δεν ήξερε την οργή που υπάρχει. Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευσε τη δήλωσή του και με βίντεο από την περιοδεία του υπουργού Υγείας, στο οποίο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Ρόδου εξηγεί με ένταση και θυμό από την κούραση τα τεράστια προβλήματα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο ασφυκτιά και από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Ιούνιος 2023.
Μάιος 2024.

Πήγα δύο συνεχόμενες χρονιές περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου και είδα από κοντά τα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, την εγκατάλειψη, την έλλειψη υποδομών, την υποστελέχωση, την υπερπροσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν μόνοι, χωρίς κράτος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου ("Χρήστο γράφε") στα νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία. Δεν ήξερε την οργή που υπάρχει.
Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του».

2.ΣΥΡΙΖΑ με νέο στόχο τον Α. Σκέρτσο: Η απάντηση Μαξίμου στα προβλήματα είναι «Κασσελάκης στη Μύκονο» – Λαϊκισμός και χρυσό στην υποκρισία

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύει στην κυβέρνηση πως αν ψάχνει ακόμα τον Κασσελάκη στη Μύκονο, ας ενημερωθεί από τον Σκέρτσο, που «έχει αποδείξει ότι ειδικεύεται στην παρακολούθησή του»

Απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη για τις αιχμηρές του δηλώσεις αναφορικά με τις διακοπές του Στέφανου Κασσελάκη στη Μύκονο, δίνει στον ίδιο τόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση για υποκρισία και λαϊκισμό και χαρακτηρίζοντας τον υπουργό «Διάλυσης» της Υγείας – όπως τον αποκαλεί εσχάτως – ως «ανεκδιήγητο».
«Χαμηλοί μισθοί; Εργαζόμενοι που δεν μπορούν να αντέξουν τα έξοδα ούτε για ολιγοήμερες διακοπές; Νοσοκομεία και κέντρα υγείας υπό διάλυση; Ακρίβεια στο ρεύμα, ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ; Ακτοπλοϊκά εισιτήρια 'στο θεό'; Η απάντηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλα τα παραπάνω είναι... 'Κασσελάκης στη Μύκονο', με πρώτο βιολί τον ανεκδιήγητο Υπουργό (Διάλυσης) Υγείας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και τονίζει πως «η προσπάθεια του Μαξίμου και των φιλικών της Μέσων να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα αυτής της χώρας, λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 'κάνει διακοπές στη Μύκονο', για να γαργαλήσουν τα ταπεινότερα ένστικτα του ακροατηρίου τους, είναι όχι μόνο αξιοθρήνητη και καταδικασμένη σε αποτυχία, αλλά και η πιο τρανή απόδειξη του λαϊκισμού τους».

«Ρωτήστε τον Σκέρτσο για τις κινήσεις Κασσελάκη»

Μάλιστα, όπως διαμηνύει χαρακτηριστικά στο Μαξίμου, «αν ακόμη ψάχνουν τον Στέφανο Κασσελάκη στη Μύκονο, ας ενημερωθούν από τον κ. Σκέρτσο για το πότε πήγε, πόσο και πού έμεινε και πότε αναχώρησε, καθώς ο τελευταίος έχει αποδείξει ότι 'ειδικεύεται' στην παρακολούθηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (όπως εξάλλου και όλο το Μέγαρο Μαξίμου με τον τεχνολογικό εξοπλισμό του)...», κάνοντας μία σαφή αναφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τις ολιγοήμερες διακοπές του, επισκέφθηκε νωρίτερα και τη Νάξο, όπου οι τοπικές κοινωνίες υφίστανται τα προβλήματα της χωρίς σχέδιο 'τουριστικής ανάπτυξης', που και τα νησιά υποβαθμίζει και 'πήλινα πόδια' έχει, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία για τη σημαντική πτώση της τουριστικής προσέλευσης στους υπερκορεσμένους προορισμούς», αναφέρει επίσης η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας: «Εν ολίγοις: Ας μην προσπαθεί άλλο η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έχει κερδίσει ήδη το χρυσό μετάλλιο της υποκρισίας».
Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει στον κ. Γεωργιάδη να «κάνει τον κόπο να επισκεφθεί αυτή την περίοδο και τη Μύκονο, η οποία ψήφισε ΝΔ με 53%. Εκτός κι αν φοβάται ότι θα τύχει ανάλογης 'υποδοχής' με αυτήν της Ρόδου...».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline