Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  06:02:21

Ανδρέας Λοβέρδος νηφάλια και από απόσταση: «Ποιός μπορεί, άραγε, να αμφισβητήσει τον Μητσοτάκη; Κανείς ούτε εντός ούτε εκτός της Νέας Δημοκρατίας... Έτσι, όπως πάνε θα τον έχουν άλλα 50 χρόνια..» Κύριο

Δεν έχει αντίπαλο ούτε από την αντιπολίτευση ούτε εντός ΝΔ ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

O Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο ούτε από την αντιπολίτευση ούτε εντός ΝΔ ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε σχετική συνέντευξη για την πολιτική κατάσταση στη χώρα. Πρώτο γνώρισμα η παθολογία της Αντιπολίτευσης, ο κατακερματσμός η βαθειά κρίση εμπιστοσύνης.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status fm, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι ο ίδιος το πίστευε ότι θα γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 2016 παρότι δεν το πίστευαν όλοι ούτε στη ΝΔ. «Στη Νέα Δημοκρατία, δεν το πίστευαν οι μισοί που τον έλεγαν "Κούλη". Τώρα τον έχουν έξι χρόνια. Και απ' ό,τι φαίνεται θα τον έχουν καμιά πενηνταριά ακόμη. Βλέπετε καμιά προοπτική; Ποιος θα τον αμφισβητήσει;» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι κάποιοι απο την αντιπολίτευση, από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουν ότι θα κερδίσουν τον Μητσοτάκη, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένας» για να προσθέσει το υποθετικό σενάριο: «Αν Μητσοτάκης έκανε εκλογές τον Φεβρουάριο, που δεν θα κάνει, ποιος θα τον αντιμετώπιζε; Κανένας». Κατά τον πρώην υπουργό και καθηγητή, παρόμοιες δηλώσεις , υπερφίαλες και μη πειστικές, εκτοξεύονται, καιρό τώρα, από πολιτικούς κομμάτων της Αντιπολίτευσης,- από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έως την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Βελόπουλου δεν βοηθούν και οδηγούν στην αναξιοπιστία. Αποδεικνύει πνεύμα δημαγωγίας και έλλειψη σοβαρής πολιτικής αντίληψης, πειστικής επιχειρηματολογίας στην κοινωνία και αυτογνωσίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline