Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024  06:32:46

Θρασύτατος ο φιλότουρκος Έντι Ράμα, ανακοίνωσε μεγάλη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, από Αλβανούς μετανάστες για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε. Κύριο

Αδιάφορος για την στάση και κυρώσεις της ελληνικής Κυβέρνησης.

Νέα συγκέντρωση του Ράμα στη Θεσσαλονίκη, στις 3 Νοεμβρίου, μετά την προκλητική εκείνη στις 14 Μαίου στην Αθήνα και την όλη πολεμική του κατά της ελληνικής μειονότητας στη Χιμάρα και αλλού,

Μετά τη συγκέντρωση στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο, ο Αλβανός πρωθυπουργός, φιλότουρκος πάντα και ανθέλληνας, πολέμιος της ελληνικής μειονότητας οργανώνει νέα συνάντηση με τους Αλβανούς μετανάστες, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη

Μετά τη συγκέντρωση του Έντι Ράμα στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο, ο Αλβανός πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει μια νέα συνάντηση με τους Αλβανούς μετανάστες, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, στις 3 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το himara.gr, η συνάντηση θα γίνει στις 11:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Porto Palace, όπου αναμένεται να παρευρεθούν Αλβανοί που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.
Η συνάντηση αυτή είναι μέρος των προσπαθειών της αλβανικής κυβέρνησης για τη διατήρηση επαφών με την αλβανική διασπορά, καθώς και για τη συζήτηση ζητημάτων που αφορούν τους μετανάστες, όπως η ένταξή τους στην κοινωνία και τα δικαιώματά τους στη χώρα υποδοχής.

Ωστόσο, πολλοί θεωρούν ότι η κίνηση αυτή είναι καθαρά πολιτική και ένας ακόμη τρόπος να εξασφαλίσει ο Ράμα ψήφους στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του 2025 αλλά πρόκειται για κίνηση με πολλαπλή σκοπιμότητα και πάντα στα πλαίσια μιας περιφρόνησης της ελληνικής Κυβέρνησης, όπως συνηθίζει να κάνει τελευταία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline