Πέμπτη 22 Απριλίου 2021  18:01:17

ΠΟΕΔΗΝ: Αγωγή αποζημίωσης €200.000 κατά Π. Πολάκη

Στις 23 Φεβρουαρίου θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή αποζημίωσης 200.000 ευρώ που κατέθεσε σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

«Ζητούμε την επιδίκαση 200.000 ευρώ (100.000€ για την ΠΟΕΔΗΝ και 100.000€ για τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ) για τον οχετό ύβρεων που ανάρτησε στο facebook. Τα χρήματα πάνε σε καλό σκοπό. Το σύνολο του ποσού που θα επιδικαστεί θα καταβληθεί στα Δημόσια Νοσοκομεία για αγορά Υγειονομικού υλικού και την συντήρηση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Η ΠΟΕΔΗΝ κατέθεσε επίσης μηνυτήρια αναφορά κατά του κ. Πολάκη προβλέποντας πως «είναι βέβαιον ότι στη μηνυτήρια αναφορά ο κος Πολάκης θα κρυφτεί για άλλη μια φορά πίσω από την Βουλευτική Ασυλία. Στην αγωγή αποζημίωσης όμως δεν μπορεί. Δεν προστατεύεται από την Βουλευτική Ασυλία. Εδώ θα πληρώσει!».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline