Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:30:00

Emojibator: Το πλέον σεξουαλικό emoji ,ως δονητής

Οποιοσδήποτε διαθέτει smartphone, έχει μια βασική εξοικείωση με τα emojis και τα χρησιμοποιεί καθημερινά στην επικοινωνία του με τους άλλους, ξέρει πως το emoji μελιτζάνα είναι το παγκόσμιο σήμα για σεξ -και σίγουρα ένα από τα πιο πολυχρησιμοποιημένα emoji εκεί έξω.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπανάνα ή ένα hot-dog, το μήνυμά σας όμως δεν θα περάσει τόσο δυνατά όσο με μια κλασική κι αγαπημένη μελιτζάνα.

Και τώρα, χάρη σε ένα νέο δονητή με το όνομα «The Emojibator», το emoji μελιτζάνα μπορεί να είναι δίπλα σας και στην πραγματική ζωή, σε όλο του το μεγαλείο, στην τιμή των μόλις $32.

Ο παιχνιδιάρικα προκλητικός δονητής περιλαμβάνει 10 διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε γούστο, ενώ μπορείτε να τον προμηθευτείτε και σε μορφή πιπεριάς, αν θέλετε κάτι πιο καυτερό.

Ο CEO του Emojibator, Jamie Jandler, είπε στη The Huffington Post πως όταν πρωτοσκέφτηκε την ιδέα του προϊόντος, το σκέφτηκε περισσότερο ως αστείο παρά οτιδήποτε άλλο.

«Ήθελα να ξαφνιάσω τον κόσμο αλλά τότε συνειδητοποίησα πως ένας δονητής μελιτζάνα όχι μόνο θα είχε την ικανότητα να κάνει τους ανθρώπους να ξεκινήσουν να μιλάνε για το σεξ, αλλά θα απενοχοποιούσε και τον αυνανισμό, ειδικά στην Αμερική», είπε.
Όσο για το πιο «παιχνίδι» της εταιρείας του έχει μεγαλύτερη ζήτηση, ο Jandler είπε πως η μελιτζάνα μπορεί να είναι ο πρωτότυπος emojibator αλλά η καυτερή πιπεριά έχει αρχίσει να κερδίζει σε δημοτικότητα.

«Για την ακρίβεια ακούμε όλο και περισσότερο πως η πιπεριά είναι ο δονητής που προτιμάται περισσότερο. Η καμπυλωτή του μορφή και η ευλύγιστη άκρη του επιτρέπουν αυξημένη ευχαρίστηση», είπε ο Jandler.
Όπως καταλάβατε, οι μελιτζάνες παπουτσάκια δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline