Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:34:41

Έμιλι Ρατακόφσκι: Τι τρώει το τοπ μόντελ μέσα σε μια ημέρα

Μάθαμε τα διατροφικά μυστικά του 27χρονου τοπ μόντελ και σας τα παρουσιάζουμε. Εάν έχετε αισθανθεί ποτέ ζήλια χαζεύοντας τους κοιλιακούς της Έμιλι Ρατακόφσκι, ίσως νιώσετε ακόμη χειρότερα μαθαίνοντας ότι το μοντέλο παραδέχεται ότι είναι γενετικά ευλογημένο με αυξημένη μυϊκή μάζα.

«Δεν είμαι μεγάλη φαν της γυμναστικής», έχει εξομολογηθεί. «Δεν έχω προσωπικό γυμναστή και δεν πηγαίνω συχνά στο γυμναστήριο.»

Αν αυτό σας ακούγεται τρομερά άδικο, πρέπει να έχετε κατά νου ότι το τοπ μόντελ βασίζεται στην υγιεινή διατροφή, η οποία μάλιστα δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική.
Τι ακριβώς τρώει, λοιπόν, η σέξι σταρ μέσα σε μια τυπική ημέρα; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε.

Για αρχή, η Ρατακόφσκι λέει ότι το συνηθισμένο πρωινό της αποτελείται από έναν σκέτο καφέ και ένα κρουασάν βουτύρου. Στη συνέχεια, θα φάει μια σαλάτα ή ένα σάντουιτς για μεσημεριανό γεύμα.

«Αν έχω δουλειά, θα φάω κάτι από τον μπουφέ του catering, αλλά δεν χάνω τον έλεγχο», λέει.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο για την Έμιλι Ρατακόφσκι: σίγουρα δεν είναι χορτοφάγος.

«Μου αρέσει να τρώω κρέας. Έχω έλλειψη σιδήρου, οπότε σίγουρα δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που συχνά θα δείτε να τρώει μια σκέτη σαλάτα. Φροντίζω να τρώω ισορροπημένα, έτσι ώστε να τροφοδοτώ με ενέργεια το σώμα μου και να μένω υγιής», δηλώνει η 27χρονη σταρ.
Επίσης, η Ρατακόφσκι δεν τρώει σχεδόν ποτέ στο σπίτι. «Το δείπνο είναι ο χρόνος που έχω μέσα στην ημέρα μου για να είμαι κοινωνική και να συναναστραφώ τα αγαπημένα μου πρόσωπα», λέει.

Πάνω απ ' όλα, η Ρατακόφσκι φροντίζει να μην είναι πολύ σκληρή με τον εαυτό της – μια στρατηγική που ασφαλώς επικροτούμε.
«Δε θα έλεγα ότι είμαι το είδος της κοπέλας που λαχταρά τα πατατάκια, αλλά σίγουρα θέλω ένα νόστιμο cupcake μερικές φορές ή ένα κρουασάν το πρωί. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να δίνετε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα», δηλώνει το τοπ μόντελ και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί του.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline