Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:43:50

Ποιά ελληνικά νησιά φέρονται να ενδιαφέρουν τώρα τους Gay άνδρες. Εκτός της νέας λίστας η Μύκονος, η Πάρος, νησιά του Ιονίου και περιοχές της Κρήτης. Τα 7 ελληνικά νησιά, που προτείνεται-και για ποιούς, λόγους- πρέπει να επισκεφθούν οι gay τουρίστες. Κύριο

Τα 7 καλύτερα ελληνικά νησιά για τους gay τουρίστες παρουσιάζει στους Βρετανούς, σε συνεργασία με το ελληνικό site Destsetters, το βρετανικό Day Star News.

Προτάσεις και υποδείξεις, που προκαλούν συζητήσεις και σχόλια. Για τις παραλείψεις νησιών και νησιωτικών περιοχών αλλά και για την ένταξη δύο-τριών νησιών στον νέο κατάλογο. Για παράδειγμα η Τήνος και η Σκιάθος έχουν για τους Έλληνες ένας χαρακτήρα ιερότητας και σεβάσμιας παράδοσης.

Αν και πολλοί θα θεωρούσαν ότι η Μύκονος θα είχε οπωσδήποτε θέση στον κατάλογο, οι Βρετανοί κάνουν την έκπληξη και αναφέρουν ότι «πάντα ονειρευόσασταν να επισκεφθείτε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Γνωρίζετε ήδη ότι η Μύκονος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το γκέι κοινό και ότι η Σαντορίνη είναι πιθανόν ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη στον πλανήτη. Όμως, υπάρχουν πολλά περισσότερα».

«Η Ελλάδα έχει δεκάδες όμορφα νησιά που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και σας υπόσχονται να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ρομαντισμού και διασκέδασης» γράφει το βρετανικό site.

1. Μήλος

«Συνδυάζει πανέμορφες παραλίες, ρομαντικά τοπία και εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον. Η Μήλος καθίσταται σε ένα από τα πιο αγαπημένα νησιά για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, κυρίως για αυτούς που είναι ερωτευμένοι» σχολιάζει το Day Star News.

2. Φολέγανδρος

«Το μικροσκοπικό αυτό ελληνικό νησάκι σίγουρα θα σας γεμίσει με τη ζεστή αίσθηση της ελληνικής φιλοξενίας. Κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά, νοστιμότατο φαγητό και αξιαγάπητα ξενοδοχεία θα κάνουν τις διακοπές σας στη Φολέγανδρο τις καλύτερες της ζωής σας» είναι η περιγραφή του βρετανού αρθρογράφου.

3. Σκιάθος

«Η Σκιάθος είναι ένα όμορφο ελληνικό νησί που πολλοί το θεωρούν ως το "επόμενο μεγάλο βήμα" σε σχέση με τις γκέι διακοπές στην Ελλάδα. Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες και τα εκπληκτικά ξενοδοχεία, η Σκιάθος προσφέρει και μια ζωντανή νυχτερινή ζωή που θα σας κρατήσει σε κατάσταση "πάρτι" για όλη τη νύχτα».

4. Ιος

«Ένα από τα πιο αξιαγάπητα ελληνικά νησιά με ένα αρκετά δυνατό γκέι κοινό και από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο. Παρά την έλλειψη σε γκέι μπαρ και κλαμπ η Ιός σίγουρα θα σας συναρπάσει».

5. Τήνος

«Βρίσκεται μόλις μια ώρα μακριά από τη Μύκονο. Η Τήνος συνδυάζει τις χαλαρωτικές και ήρεμες διακοπές με το υπέροχο γκέι σκηνικό της Μυκόνου. Ευχαριστηθείτε τις ομορφιές του νησιού και να είστε σίγουροι ότι μόλις ανακαλύψατε το επόμενο αγαπημένο μέρος των διακοπών σας» αναφέρει για την Τήνο το Day Star News.

6. Κέα

«Ήσυχη και αριστοκρατική, η Κέα υπόσχεται να σας κάνει να ερωτευτείτε την πανέμορφη φύση της. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και είναι εύκολα προσβάσιμη. Διαθέτει όμορφες παραλίες και πολυτελή ξενοδοχεία. Προτείνεται κυρίως για ζευγάρια που κάνουν ρομαντικές διακοπές ή διανύουν τον μήνα του μέλιτος».

7. Νάξος

«Η τελευταία μας στάση μας πάει στη Νάξο, ένα συναρπαστικό ελληνικό νησί με παραλίες που κόβουν την ανάσα και εκπληκτικά ξενοδοχεία και εγκαταστάσεις. Ετοιμαστείτε να ευχαριστηθείτε τις πιο χαλαρές και ρομαντικές διακοπές της ζωής σας. Επιλέξτε ανεπιφύλακτα τη Νάξο αν ταξιδεύετε με το ταίρι σας» γράφει το Day Star News.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline