Τρίτη 14 Ιουλίου 2020  10:28:30

Πηγή εισοδήματος για τον τουρισμό τα "μονοπάτια" της ελληνικής γης

Ανεκμετάλλευτη πηγή εισοδήματος για την τουριστική οικονομία της χώρας αποτελούν τα "απάτητα", μέχρι πρότινος, μονοπάτια της ελληνικής γης.

Τα πανέμορφα αυτά σημεία με την κατάλληλη στρατηγική επικοινωνίας και μάρκετινγκ μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης για μια αγορά που ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια τουρίστες στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

"Μέχρι σήμερα", τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής των πολιτιστικών οδοιπορικών των Geo Routes & Aegean Routes και Διευθύνων Σύμβουλος της Gnomon Performance SA, Γιάννης Μπαλακάκης, "κανένας στην Ελλάδα μέχρι το 2012, δεν είχε «οσμιστεί» αλλά και χαρτογραφήσει μια αγορά που αναζητά την εμπειρία μιας διαδρομής στη φύση, που θα συναντά τον πολιτισμό και θα βιώνει εμπειρίες που δεν «αγοράζει» σε ένα μαζικό τουριστικό πακέτο".

Στις προτεινόμενες διαδρομές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μονοπάτια στη Νάξο, στα Τζουμέρκα, στη Τζια, στα Ζαγοροχώρια και στη Σαμοθράκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline