Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:58:42

Λονδίνο- Παρίσι οι πιο ακριβές πόλεις στην Ευρώπη

Το Λονδίνο και το Παρίσι παρέμειναν το 2012 οι πιο ακριβές πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με διάφορα κριτήρια διαβίωσης, αλλά με ασφαλέστερο, με τις πιο υψηλές τιμές ακινήτων, σύμφωνα με μια έρευνα της εταιρείας συμβούλων Deloitte (αγορές, ενοίκια, μεταβιβάσεις, φορολογία εισοδήματος με βάση τα ακίνητα κλπ.).

Δόθηκε στην δημοσιότητα σήμερα και υπογραμμίζει επίσης τις αυξανόμενες διακυμάνσεις των αγορών ακινήτων μέσα σε κάθε χώρα.

«Το κέντρο του Λονδίνου παρέμεινε η πιο ακριβή πόλη στην Ευρώπη, με μέσο κόστος 10.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο» για τα νεόδμητα κτίρια κατοικιών, ακολουθούμενο από το Παρίσι, όπου το μέσο κόστος «ανέρχεται σε 8.300 ευρώ ανά τ.μ.», σύμφωνα με την έρευνα για την αγορά κατοικίας σε 12 ευρωπαϊκές χώρες.

Ωστόσο, η μέση τιμή του τετραγωνικού μέτρου μειώνεται στα 6.000 ευρώ ανά τ.μ. στο ευρύτερο Λονδίνο και στα 5.500 ευρώ στο Παρίσι, εκτός του κέντρου του. Τις δύο πόλεις ακολουθεί το Μόναχο, η πιο ακριβή πόλη της Γερμανίας με περίπου 5.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, και έπονται η Μόσχα, το Μιλάνο, η Ρώμη, η Λιόν και η Μασσαλία, περί 4.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, σύμφωνα με την έρευνα της Deloitte.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline