Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:36:57

Οι Aerosmith εξοργισμένοι με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο τραγουδιστής των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ, απαγόρευσε στον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντοναντ Τραμπ, να χρησιμοποιεί το τραγούδι του συγκροτήματος ,«Dream On», στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.

Ο διάσημος τραγουδιστής κινήθηκε νομικά και μέσω των δικηγόρων του έστειλε επιστολή, προειδοποιώντας τον Ντόναντ Τραμπ πως η υπόθεση θα φτάσει στα δικαστήρια, αν δεν λάβει σύντομα τέλος.

Η επιστολή αναφέρει πως ο υποψήφιος δεν κατέχει άδεια, ώστε να χρησιμοποιεί το τραγούδι στις προεκλογικές του εκστρατείες με αποτέλεσμα να παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του συγκροτήματος.

Παρ' όλο που ο ίδιος ο Στίβεν Ταίλερ είχε ταχθεί πέρσι υπέρ των Ρεπουμπλικάνων, η δικηγόρος του Ντίνα ΛαΠολτ, ξεκαθάρισε πως το συγκρότημα δεν επιθυμεί ο κόσμος να συνδέει το «Dream On» με πολιτικές σκοπιμότητες.

Όσο για τον Ντονάλτ Τραμπ, ο ίδιος φαίνεται πως θα δυσκολευτεί να βρει καινούργιο τραγούδι, καθώς η μουσική βιομηχανία της ροκ του έχει γυρίσει την πλάτη. Ο Μάικλ Στάιπ των R.E.M. τού απαγόρευσε τη χρήση του It's the End of the World as We Know It, ενώ το ίδιο έκανε και ο Νιλ Γιανγκ για το τραγούδι Rockin' in the Free World.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline